Haberler

Yenilenen Mercedes-Benz CLA Türkiye'de

Güncelleme:

Keskinleşen tasarımı, yeni güvenlik donanımları ve azalan yakıt tüketimi ile yenilenen Mercedes-Benz CLA Türkiye'de satışa sunuldu.

89 g/km'lik CO2 emisyon salınım değeriyle Mercedes-Benz CLA verimlilik şampiyonluğunu ilan ediyor.
Dört silindirli turbo AMG motoru ile 2014 ve 2015 yılında 1,8 - 2,0 litre sınıfında "Yılın Motoru" ödülünü alan otomobil, Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC versiyonunda sunduğu yüksek performans özelliği ile bir kez daha kendi sınıfında öne çıkıyor.

Yeni tamponlar, standart olarak sunulan parlak siyah renkli elmas görünümlü ön ızgara ve yeni hafif alaşım jantlarıyla sportif tasarımı daha da ön plana çıkarılan yeni Mercedes-Benz CLA Türkiye'de satışa sunuldu. Sadece dış tasarımda değil iç tasarımda da birçok yenilik ile sürücü ve beraberindeki yolcuları karşılayan Mercedes-Benz CLA, yeni koltuk döşemeleri, iç süslemeler ve krom kumanda elemanlarının yanı sıra LED yüksek performanslı farlar, HANDS-FREE ACCESS ve gelişmiş akıllı telefon entegrasyonu gibi özellikler ile konfor ve güvenliği bir üst seviyeye çıkartma imkanı sunuyor. 109 PS / 80 kW gücündeki CLA 180 d BlueEFFICIENCY Edition, 89 g/km'lik CO2 emisyon salınım değeriyle verimlilik şampiyonluğunu ilan ediyor. Coupé ve Shooting Brake olarak sunulan Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC modelleri ise sadece tasarımlarıyla çok daha dinamik bir görünüm sunmakla kalmıyor, aynı zamanda 381 PS (280 kW) güç ve 475 Nm tork değerleri ile sınıfının en yüksek performanslı otomobilleri olarak öne çıkıyor.

Yenilenen CLA güçlü ve sportif tasarım çizgileriyle son derece özgün ve dinamik bir görsel şölen ortaya koyuyor. Ayrıca CLA Shooting Brake direksiz yan camları ile coupé karakteri sergilerken aynı zamanda bir station wagon otomobilin sahip olduğu geniş fonksiyon ve kullanım alanı ile de bu sınıfta benzersiz bir yapı sunuyor.

Mercedes-Benz tasarımcıları yenileme kapsamında CLA modelinin tasarımını büyük bir titizlikle ele aldılar ve daha da keskin hale getirdiler. Yenilenen CLA'nın tüm versiyonlarında parlak siyah renkli elmas görünümlü ön ızgara artık standart olarak sunuluyor. Ön tampona entegre edilen gümüş, siyah veya krom alternatiflerine sahip yeni çıta ile kalite algısı daha da yükseliyor. Arka tamponu ise egzoz yuvalarının arasına entegre edilen krom veya siyah (Gece Paketi'nde sunuluyor) renkli çıta süslüyor. Tampona entegre edilmiş olan egzoz çıkışları daha geniş bir görünüm sunarken aynı zamanda birçok detay ile birlikte kalite algısını da yükseltiyor.

Yeni metalik kavansit mavisi ile renk çeşitliliği daha da arttırılıyor ve yeni jant alternatifleri sunuluyor. AMG tasarım konseptine özel siyah veya titan gri ana renk ile parlak tornalanmış yeni 5 kollu alaşım jant da dahil her biri 18 inç 5 farklı hafif alaşım jant alternatifi bulunuyor.

Mercedes-Benz CLA, diğer modellerde yeni kullanılmaya başlanan birçok yardımcı ve güvenlik donanımları ile yollara çıkıyor. Standart olarak sunulan ve önden çarpmaya karşı sürücüyü görsel ve işitsel olarak uyaran ve olası bir çarpmayı engellemek üzere otonom olarak fren yapan aktif fren yardımcısı da (daha önce COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS olarak adlandırılıyordu) bu özelliler arasında. Bir diğeri ise farklı sürüş modlarına sahip, sürücüye tek bir düğme hareketi ile sürüş stilini belirleme imkanı sunan DYNAMIC SELECT özelliği. Bu özellik ile seçilen sürüş moduna bağlı olarak motor, şanzıman ve direksiyon karakteristiği değişiyor. Ayrıca12 farklı renk alternatifi ile yaşam alanını kişiselleştirme olanağı sunan ambiyans aydınlatması da yenilenen CLA'da sunulmaya başlandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mercedes Benz Mercedes Türkiye Otomobil Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title