Haberler

Yeniköy'ün Köprüsü Yenileniyor

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Mumcular Beldesi Yeniköy'deki Emmili Köprüsü, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un talimatıyla yenilendi.

Köyün ihtiyacı olan köprü bir türlü yaptırılmayınca köyün sakinlerinden Mehmet Işık 65 yıl önce tarlasını satarak köyüne bir köprü yaptırdı. Yeniköylüler de Mehmet Işık'ın bu hayırseverliğini köprüye adını vererek ödüllendirmiş ve köy sakinleri arasında da köprünün adı "Emmili Köprüsü" olarak anılmaya başlamıştı. Emmili Köprüsü, aşırı yağmurlarda derenin su seviyesinin köprünün yüksekliğini geçtiğinde tehlike arz etmeye başlamış hatta can bile almıştı. Ayrıca köprü o zamanki şartlarda yapıldığı için çok dar yapılmıştı. Köprünün yenilenmesi için birçok kez girişimde bulunan Yeniköylüler bugüne kadar hiçbir olumlu yanıt alamamıştı. Yeniköylülerin bu isteğini Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yerine getirdi. Emmili Köprüsü genişletme çalışmaları Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatıldı, ilk olarak taş ve kumla dolan dere temizlenmeye başladı.

Köyü Camii'ni de gezen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bir an önce camiinin bakımının yapılması için görevlilere talimat verdi. Yıllar sonra köylerinde bir Belediye Başkanı'nı gören Yeniköylüler, köylerinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Mehmet Kocadon'a teşekkür ettiler. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kocadon Yeniköy Bodrum Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title