Haberler

Yeniköy Durağı Çalışanları Ağır Kokudan Şikayetçi

Aydın Efeler İlçesi’ne bağlı Yeniköy Mahallesi ile Efeler şehir merkezine şehiriçi yolcu taşımacılığı yapan şoförler, durak yanına açığa boşaltılan foseptik nedeniyle kokudan durumaz hale geldiklerini iddia ettiler.

Aydın Efeler İlçesi'ne bağlı Yeniköy Mahallesi ile Efeler şehir merkezine şehiriçi yolcu taşımacılığı yapan şoförler, durak yanına açığa boşaltılan foseptik nedeniyle kokudan durumaz hale geldiklerini iddia ettiler.

Mahalledeki onlarca binanın lağım atığının borularla bölgeye kadar getirilip durak yanına açıktan boşaltıldığını iddia eden sürücüler havalar ısınınca kokunun daha da ağırlaştığını belirterek yetkililerden yardım istediler.

Aydın Yeniköy Münibüs Kooperatifi Başkan Yardımcısı Fatih Çağlayan, yaşadıkları koku sıkıntısı nedeniyle adeta yılın her ayının kış olmasını ister hale geldiklerini ve havaların ısınmamasını hiç istemediklerini belirterek "Nasıl planlama yapıldıysa ve nasıl bir sağlıklı şehir standardına uyuyorsa Yeniköy Mahallesi'ndaki onlarca binanın lağımını taşıyan borular taşıdığı pisiliği bizim minibüs durağının yanında açık bir alana boşaltıyor. Burası adeta açık bir foseptik gölüne dönüşüyor ve burası havalar ısınınca kokudan, haşereden durulmaz hale geliyor. Yetkililerden isteğimiz, havalar ısınmadan yıllardır devam eden bu sorunun çözülmesidir. Yazın hastalıktan ve kaşıntıdan kurtulamıyoruz. Ne olur yetkililer bu yıl bari bu sıkıntıyı bize yaşatmasın" diyerek sorunun çözülmesini istediler. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yeniköy Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title