Haberler

Yenikent Muhtarı Nazik'den Yaşlılara Vefa

Eskişehir Yenikent Mahallesi Muhtarı Nezahat Nazik, mahalle sorunlarına çözüm bulmak için sosyal medya alanında kurduğu Yenikent Platformu’nun ardından şimdi de tüm yaşlıların ziyaretini geleneksel hale getirmek amacıyla bir çalışma başlattı.

Eskişehir Yenikent Mahallesi Muhtarı Nezahat Nazik, mahalle sorunlarına çözüm bulmak için sosyal medya alanında kurduğu Yenikent Platformu'nun ardından şimdi de tüm yaşlıların ziyaretini geleneksel hale getirmek amacıyla bir çalışma başlattı.

Muhtar Nezahat Nazik, bugüne kadar yaptığı ilklerle tanınıyor. Geçtiğimiz seçim döneminde en yakın rakiplerine 3 bin oy gibi bir fark atan Nazik farklı uygulamalar ve çalışmalarla dikkat çekiyor. Mahalle sorunlarına sosyal medya alanında bir Yenikent Mahallesi Platformu açarak çareler arayan ve bulan Nezahat Nazik şimdi de Eskişehir'deki tüm yaşlıların bakım ve huzur evlerini ziyaretlerini arada sırada değil de geleneksel hale getirmek amacıyla bir çalışma başlattı. Sosyal medyadan bu konuda mahalle halkından çok iyi ve olumlu mesajlar aldığını belirten Muhtar Nezahat Nazik bu çalışmalara yeni yılla birlikte başlayacaklarını ve bunun için bir komite oluşturacaklarını söyledi. Yenikent mahallesindeki vatandaşların kendilerine sonuna kadar destek vereceğinden kuşkusu olmadığını söyleyerek halka teşekkür eden Muhtar Nazik, bu proje ile ilgili olarak şunları söyledi;

"Uzun süredir düşüncelerimin arasında çocuk yuvalarını ve huzur evlerini ziyarete gitmek vardı. Bunu Yenikent mahallesi olarak gerçekleştirebilir miyiz diye sosyal medyada Yenikent Mahallesi Platformu aracılığı ile sakinlerimize seslendim. Yenikentlilerimizin de benim gibi düşündüklerini ve böyle ziyaretlerde aracı olup öncülük yapmamı istediklerini gördüm. Ben de Süleyman Çakır Huzur Evi müdürüyle bir görüşme yaptım. Bir tarih, gün belirleyip ziyarete gelebileceğimizi söylediler. Biz de 2016'nın ilk günlerine, tarih belirleyip Süleyman Çakır Huzur evindeki yaşlılarımızı ziyaretle başlayalım, o manevi hazzı yüreğimizde hissedelim istedik. Amacımız yaşlılarımızın ellerini öpüp birkaç saatliğine de olsa yüzlerinin güldüğünü görmek. Elimizden geldiği kadar hoş vakit geçirmelerini sağlamak ve 2016'nın onlara sağlıklı günler getirmesini dilemek olacak." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Çakır Eskişehir Yenikent Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title