Haberler

Yenikapı-Osmanbey Arasında Metro Seferleri Normale Döndü

Güncelleme:

Dün akşam 4 saat süreyle yapılamayan Yenikapı- Osmanbey metro seferleri sabah saat 6 itibariyle normale döndü.

Yenikapı-Osmanbey arasındaki metro seferleri dün akşam saat 20.00'dan itibaren teknik bir arıza nedeniyle metronun kapandığı saat 00.00'a kadar 4 saat süreyle yapılamadı. Metronun açıldığı saat 06.00'da arızanın giderilmesinin ardından seferler normale döndü.

İKİ METRO İSTASTYONU KAPATILDI

Dün akşam saat 20.00 sıralarında meydana gelen arıza sonrası Yenikapı-Osmanbey arasındaki metro seferleri durdu. O saatten itibaren iki metro istasyonu da kapatılarak yolcu alınmadı. Hacıosman-Osmanbey arasındaki metro seferleri ise normal şekilde devam etti.

"TEKNİK ARIZA NEDENİYLE YAPILAMADI"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İstanbul Ulaşım A.Ş. tarafından Twitter üzerinden yapılan açıklamada ise "Teknik bir arıza nedeniyle Yenikapı-Osmanbey arasında metro seferlerimiz yapılamamaktadır" denildi.

OTOBÜSLER HİZMET VERMEYİ SÜRDÜRDÜ

Açıklamada, Kabataş-Taksim füniküler hattındaki seferlerin de yapılamadığı, Osmanbey-Yenikapı arasında İETT otobüslerinin hizmet verdiği belirtildi.

SABAH 06.00 İTİBARİYLE SORUN SONA ERDİ

Metronun kapandığı saat 00.00'a kadar 4 saat süreyle seferler yapılamadı. Metronun açıldığı sabah saat 06.00'da ise arızanın giderilmesinin ardından seferler normale döndü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title