Haberler

Yenikapı Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne Nasıl Gidilir?

Güncelleme:

Bugün tarihi bir mitinge ev sahipliği yapacak olan Yenikapı'ya otobüs, raylı sistem ve deniz yoluyla ücretsiz olarak gidecek olanlar gün boyunca Yenikapı'daki miting alanına kolaylıkla ulaşabilecek.

OTOBÜSLE ULAŞIM

Mitinge Anadolu ve Avrupa yakasından otobüslerle ulaşılabilecek. Farklı noktalardan miting alanına ring seferleri yapılacak.

Engelli vatandaşlar için 50 adet otobüs tahsis edilirken, engelli araçları için araç sayısı kadar engelli tabelası hazırlandı.

KAZLIÇEŞME'DEN YÜRÜNECEK

Kazlıçeşme, otobüsler için park alanı olacak. Otobüslerle gelen katılımcılar Kazlıçeşme'den Yenikapı miting alanına yürüyerek gidecek. Yaşlı ve çocuklar için ise Kazlıçeşme-Yenikapı arasında 20 adet otobüs ring seferleri yapacak.

DENİZDEN ULAŞIM

Deniz yoluyla miting alanına ulaşım kiralanan 200 adet vapur, tekne gibi deniz taşıtı ile olacak. Ayrıca kiralanan 50 adet deniz aracı da ring seferleri yapacak. Deniz yoluyla 12 noktadan ulaşım sağlanacak.

Bakırköy, Silivri, Yenikapı, Sirkeci, Eyüp, Sütlüce, Haliç Kongre Merkezi, Beykoz, Üsküdar, Kadıköy, Pendik ve Adalar iskelelerinden deniz araçları hareket edecek.

METROBÜS, MARMARAY, METRO

Metrobüs, Marmaray ve metro hatları da saat 24.00'e kadar ücretsiz olarak kullanılabilecek. Alana gitmek isteyen katılımcılar için aktarma noktaları, ana istasyonlar ve miting alanına yakın metro duraklarından ring seferleri de yapılacak.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Marmaray Güncel Haberler

title