Haberler

Yenidünya'dan Miting Değerlendirmesi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kastamonu’da düzenlediği mitingi değerlendiren CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, 7 Haziran yapılacak genel seçimlerde milletvekili sayısının 1-1-1 olacağını gösterdiğini kaydetti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kastamonu'da düzenlediği mitingi değerlendiren CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, 7 Haziran yapılacak genel seçimlerde milletvekili sayısının 1-1-1 olacağını gösterdiğini kaydetti.

7 Haziran'dan sonra Kastamonu'nun Türkiye Büyük Millet Meclisinde her partiden birer milletvekili ile temsil edileceğini gösterdiğini söyleyen Prof. Dr. Yenidünya, mitinge büyük bir katılımın olduğunu ifade ederek, "Mitingimize halkımızın gösterdiği teveccühten çok memnun kaldık. Kastamonu'nun her kesiminden ve ilçesinden mitingimize katılım oldu. Coşkulu bir miting oldu. Başarılı bir mitingdi ve halkımızın bize karşı büyük bir teveccühü vardı. Bu miting gösteriyor ki 7 Haziran'dan sonra Kastamonulular partiden birer milletvekili ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde temsil edilecek. Kastamonu'nun tercihi bu yönde, bunu gördük. Biz bu teveccühe layık olmaya gayret edeceğiz. Bu teveccühe inşallah 7 Haziran'dan sonra Kastamonu'yu hak ettiği şekliyle temsil ederek layık olacağız. Allah'ta inşallah bize bunu nasip edecek. Son güne kadar çok çalışacağız, rehavete kapılmayacağız ve Kastamonu'yu 7 Haziran'dan sonra hak ettiği şekilde, koltukla oturarak değil, çalışarak temsil edeceğiz" dedi.

İlk defa bir mitingde Kastamonu'nun sorunları üzerine bir genel başkanın çözüm önerileri sunduğunu söyleyen Prof. Dr. Yenidünya, şöyle konuştu: "Kastamonu'nun sorunlarını CHP'nin bildiği bu mitingde net bir şekilde görüldü. CHP'nin Kastamonu'nun sorunlarıyla ilgili çözüm önerilerinin olduğunu Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ifade etti. Mitingin en önemli özelliklerinden birisi bu oldu. İlk defa bir mitingde bir genel başkan geldi ve sadece Kastamonu'nun sorunlarına özgü bir konuşma yaptı. Dolayısıyla bu yönüyle mitingin önemli olduğunu düşünüyorum." - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Caner Yenidünya Kemal Kılıçdaroğlu Kastamonu Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title