Haberler

YenidenBiz Derneği Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde

Dünyadan ve Türkiye'den önemli konuşmacılar ve iş dünyasının buluştuğu zirvede global ve yerel konulara yer verildi.

Çeşitli nedenlerle iş hayatına ara vermiş eğitimli ve deneyimli kadınları tekrar işe döndürmek, onlara yeni iş olanakları sağlamak için çalışan YenidenBiz Derneği 24 Mart'ta zirvede, (YenidenBiz ve Capital Dergisi ev sahipliğinde ) YenidenBiz Derneği Yönetim Kurulu ve Mentoro Platform Ortağı Selen Kocabaş ve Egon Zehnder Türkiye Ofis Lideri Murat Yeşildere moderatörlüğünde "Ekonomik Gelişme ve Refah için" temalı oturumu ile yer aldı.
Oturuma Coca Cola Türkiye , Kafkasya ve Orta Asya Bölüm Başkanı Galya F. Molinas, Pegasus Genel Müdürü Mehmet Nane, YenidenBiz Yönetim Kurulu Başkanı ve Egon Zehnder ortağı Ayşe Güçlü Onur konuşmacı olarak katıldı.

Konuşmacılardan Galya Molinas, YenidenBiz'in çok önemli bir boşluğu doldurduğunu söyledi bununla beraber kadın platformlarının daha çok ortak çalışmasının birlikten kuvvet doğuracağının altını çizdi. Mehmet Nane ise kadın istihdamı konusunun sadece İstanbul'a has bir konu olmadığını vurguladı aynı zamanda Anadolu'ya yaygınlaştırılması için daha detaylı çalışmalar yapılmasını tavsiye etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Selen Kocabaş Mehmet Nane Yeşildere Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title