Haberler

Yeniden) - Sinema Yapımcısı Ferrer Festival İçin İstanbul'da

Sinema yapımcısı Sean Hepburn Ferrer, 9 Şubat'ta başlayacak "360 Dereceden Aşk Festivali'ne onur konuğu olarak katılmak üzere eşi Karin Hofer ile birlikte İstanbul'a geldi.

Sinema yapımcısı  Sean Hepburn Ferrer, 9 Şubat'ta başlayacak "360 Dereceden Aşk Festivali'ne onur konuğu olarak katılmak üzere eşi Karin Hofer ile birlikte İstanbul'a geldi.

Türk Hava Yolları'na ait uçakla saat 15.00'da İtalya'nın Pisa kentinden İstanbul'a gelen Ferrer, Atatürk Havalimanı'nda festivali düzenleyen temsilciler tarafından karşılandı.  Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sean Hepburn Ferrer, İstanbul'a ilk kez geldiğini belirterek,  "55 yaşındayım ama ilk kez İstanbul'a geliyorum. Bu benim için büyük eksiklik daha önce gelmeliydim" dedi.

POLİTİK BİR KİMLİĞİM YOK

Ferrer, "Bu dünyaya seslenmek için iyi bir platform. Politik bir kimliğim yok. İnsanlar için buradayım. Çocuklarımızın hayatlarını nasıl değiştirebiliriz, kar amacı gütmeyen organizasyonları nasıl geliştirebiliriz, bunları öğrencilerle konuşacağız" diye konuştu.

BU KONFERANS BENİM İÇİN AYRI BİR ANLAM TAŞIYOR

Sinema sanatçısı olan annesi Audrey Hepburn'in UNICEF ile çalışmasının 30.yılını kutladıklarını hatırlatan Ferrer, Kadir Has Üniversitesi'nde festival kapsamanda düzenlenecek "Aşkı Konuşanlar ve İşini Aşkla Yapanlar" konferansının kendisi için ayrı bir anlam taşıdığının da altını çizdi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Hava Yolları Audrey Hepburn İtalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title