Haberler

Kaza Yaptı, 3 Kişiyi Bıçakladı, Araç Gasp Edip Kaçtı

Güncelleme:

İddialara göre, Bahçelievler Talat Paşa Bulvarı üzerinde seyir halinde olan 34 DN 7229 plakalı otomobilin kimliği belirsiz sürücüsü, dün saat 21.00 sıralarında bulvar üzerinde park halindeki 11 araca çarptı. Son olarak bankamatikten para çekmek için yavaşlayan 20 N 3641 plakalı araca da çarpan şüpheli, yaya halde kaza yerinden uzaklaşmaya başladı.racından inip hiçbir şey olmamış gibi yürümeye başlayan kimliği belirsiz kişiye, çarptığı araç sürücüsü tepki gösterdi.

Bunun üzerine saldırgan belinden çıkardığı bıçakla araç sürücüsünün üzerine yürüdü. Yakında bulunan bir restoranın valesi de olayı görüp müdahale etti. Şüpheli bu kez de bıçakla valeyi yüzünden yaralayarak uzaklaştı. Kazanın meydana geldiği caddenin arka sokağına geçen eli bıçaklı saldırgan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun evinin de bulunduğu bölgeye geldi. Burada hareket halindeki bir aracı durduran bıçaklı adam, sürücü ve yanındaki arkadaşını bıçakladı; sonra da otomobili gasp ederek kaçtı. Olay sırasında caddede bulunan vatandaşlar büyük korku yaşadı.

"BIÇAK ÇEKTİ VE VALEYİ YARALADI"

Kafe işletmecisi görgü tanığı Cahit Işık olayı şu sözlerle anlattı:

"Bir araba sesi geldi. Arkadaki araç diğer arabalara vurarak buraya geldi. En son da buradaki araca vurdu. Buradaki lokantanın valesi var o aşağıya indi. Vale kaza yapan araç sahibine yapma etme dedi. Bunun üzerine kaza yapan araç sahibi belinden bıçak çekti ve vale görevlisini yaraladı. Sonrasında kaza yapan şahıs 'Var mı kafir, var mı kafir' diye bağırdı. Sonrasında bıçağı beline koyarak yoluna devam etti. Çok sakindi. Herhangi bir korku, panik bir şeyi yoktu."

"ORADA DA BİRİLERİNİ BIÇAKLAMIŞ"

Olayın ardından 3 kişiyi yaralayan kişinin oturdukları parkın oradan geçtiğini söyleyen başka bir görgü tanığı Kenan Dündar ise "Adamın birini gördüm çok sakin şekilde 'Var mı kafir, var mı kafir. Allah'a inanacaksınız kitaba inanacaksınız' diye bağırıyordu. Sonra diğer sokağa yöneldi. Orada Ahmet Davutoğlu'nun evi var. Oradan da bir süre sonra sesler gelmeye başladı. Orada da birilerini bıçaklamış. Sonrada araç gasp ettiğini kaçtığını duyduk. Soğuk kanlı şekilde burada hiç kimseyi bıçaklamamış gibi yürüyordu. Büyük ihtimal bu olay provakatif olabilir. Bugün Cumhuriyet Bayramı" dedi.

POLİS ŞÜPHELİYİ ARIYOR

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri kazaya karışan araçlarda inceleme yaptı. Bıçaklı adamın kullandığı aracın kiralık olduğu öğrenildi. Yaralanan üç kişinin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Eşkali belirlenen şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Davutoğlu Bahçelievler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

ahmet yerlikaya:

bu hukumet insan can guvenligini ikinci plana atti abd de boyle bi olay olsa amerikan polisi cekip vuruyor insanlari simartilar idam sart polise vur emri cikali

16
0
yanıtYanıtla
dobra:

ya arkadaş polis böylelerini operasyon yaparken öldürecek.

10
1
yanıtYanıtla
SEYFİ İL:

POLİSİ ORDAN ORAYA SÜREN GERİ ZEKALI YÖNETİCİLER SUÇUN ARTMASINI GÖRMÜYORLAR. . NASIL GÖRSÜNLER Kİ. . ONLAR HARAMİLİKLE HALKIN CEBİNDEN ÇALMAKLA MEŞGULLER. .

4
6
yanıtYanıtla
Kocaman aferin:

BUda kesin bisey icmistir, , , ucuyordu demekki yaptiklari akil alicak gibi degil

7
0
yanıtYanıtla
yeterbe:

vale nedir ya restoranttan çıkan valeyi debıçakladı demişsiniz nedir ulan bu vale yeni yeni kelimeler duyuyoruz

2
2
yanıtYanıtla
kemal:

yakalansa nolacak ilk mahkemede cikacak, 6 ay ancak yatacak. baska ulkede bu yaptigi hareket 15 sene cikamaz icerden

0
0
yanıtYanıtla
Berk:

Heralde IŞİD''in, ''kişisel eylem yapın'' talimatına uyup böyle bir işe girişiti.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title