Haberler

(Yeniden)besi Çiftliğine Silahlı Baskın; 3 Ölü

Haber-Kamera: Ahmet ÖZER -GAZİANTEP-DHA)GAZİANTEP'te, hırsızlık ihbarı üzerine besi çiftliğine giden jandarma, kimliği belirsiz kişilerce tabancayla vurulmuş yaşları 15 ile 19 arasında değişen biri üvey 3 kardeşi kanlar içerisinde buldu. Tabancayla vurulan ve 2'si olay yerinde, 1'i ise hastanede ölen kardeşlerin kim ya da kimler tarafından öldürüldüğü araştırılıyor. Olay, dün gece geç saatlerde merkez Şehitkamil İlçesi'ne bağlı Tokdemir Mahallesi'nde meydana geldi. Mahalledeki bir besi çiftliğine gelen kimliği belirsiz kişi veya kişiler, belirlenemeyen nedenle burada çalışan Mervan Aslan (19) ile Süleyman Aslan (16) ve üvey kardeşleri Ali Çelik'e (15) ateş edip kaçtı.

JANDARMAYA 'HIRSIZLIK İHBARI' YAPILMIŞ

Öte yandan, 3 kardeşin vurulduğu olayın ardından jandarma ihbar hattını arayan bir kişi, besi çiftliğinde hırsızlık olduğunu söyledi. İhbar üzerine sevk edilen jandarma ekipleri, çiftlikte 3 kardeşi kanlar içerisinde buldu. Yapılan incelemede, kurşunlara hedef olan Süleyman Aslan ve Ali Çelik'in öldüğü belirlenirken, ağır yaralı olan Mervan Aslan ise götürüldüğü Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde kurtarılamadı. Çiftlikte inceleme yapıp bölgede bulunanların ifadelerini alan jandarma, şüpheli veya şüphelilerin kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı. Çiftlikte inceleme sırasında hırsızlığa yönelik bir ize de rastlanmadı. Ölen aslen Mardinli olduğu belirlenen 3 kardeşin cesedi ise otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna konuldu. 3 kardeşin yakınları da sabah saatlerinden itibaren otopsi merkezine gelerek gözyaşı döktü.

BABA: OĞULLARIMIN KATİLLERİNİ BULUN

Çiftlikte herhangi bir hırsızlık olmadığını saptayan jandarma, ihbarda bulunan kişinin bulunması için çalışmasını sürdürürken, Ali Çelik, Süleyman ve Mervan Aslan'ın babası Abdulgani Çelik, çocuklarının katillerinin bulunmasını isteyerek, şöyle konuştu: "Devletten rica ediyorum. 3 gencim gitti. 3'ünün de kimseye zararı yoktu. Ben bu çocuklarımın katilinin bulunmasını istiyorum. Devletten rica ediyorum. 2'si lisede okuyordu. Ben garibanım. Oğlum da çiftlikte çalışıyordu. 2-3 haftada bir yanına gidiyordum. Bu akşam başımıza böyle bir olay geldi. Olayı hastanede öğrendim. Hayatını kaybeden oğlumun patronu yanıma bile gelmedi. Çocuklarımı okutmak için gece bekçisi olarak çalışıyorum. Sabah beraber kahvaltı yaptık, sonra 2 oğlum ağabeyini ziyarete gitti ama geri gelmediler. Çocuklarımın canına kıydılar. "Ölen 3 gencin cenazelerinin yapılan otopsinin ardından defnedilmek üzere Mardin'in Ömerli ilçesi Harmankaya Köyü'ne götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Aslan Şehitkamil Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
title