Haberler

Yeniden) - Atatürk Havalimanı Girişinde Çadırlı Nöbet

Darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'meydanlara çıkın' çağrısı üzerine Atatürk Havalimanı'na gelen Muzzafer Yenici, 4 gündür çadır içinde nöbet tutuyor.

Darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'meydanlara çıkın' çağrısı üzerine Atatürk Havalimanı'na gelen Muzzafer Yenici, 4 gündür çadır içinde nöbet tutuyor.

Darbe girişimi gecesi ailesiyle birlikte Avcılar'dan yürüyerek Atatürk Havalimanı'na gelen 61 yaşındaki Muzzafer Yenici,  havalimanı yanına kurdukları çadırda, Cumhurbaşkanı Erdoğan 'evinize  dönün' diyene kadar  kalacağını söyledi.

Yenice "15 Temmuz akşamı televizyonlarda darbe olduğunu gördüm. O sıra Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 'Dışarı çıkın' dedi. Ben de ailemi alarak dışarı çıktım. Atatürk Havalimanı'na gelmek için arabaya bindim ama yol kalabalıktı. Yürüyerek buraya geldik. Çadırımızı kurduk. Bu demokrasi nöbeti bitene kadar da burada kalmaya devam edeceğim" dedi.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Avcılar Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title