Haberler

Yenice Kent Park ve Gap Vadisi İkinci Etabın Temeli Atılıyor

Yeşil bir kent için hedeflediği çalışmaları süratle sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin GAP Vadisi projesinin 2 ‘inci ve Yenice Kent parkının temeli atılıyor.

Yeşil bir kent için hedeflediği çalışmaları süratle sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin GAP Vadisi projesinin 2 'inci ve Yenice Kent parkının temeli atılıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyyübiye'de Yenice kent parkı ve Haliliye ilçesinde bulunan GAP Vadisi 2'inci etap temelini atarak kent merkezindeki yeşil alanları artırıyor. 106 bin metre kareden oluşan Yenice Kent parkta adet piknik masası, adet kamelya, adet çeşme, adet oyun grubu, takım fitness grubu ve yürüme yolları yapılarak bölge halkının hizmetine sunulacak. Yenice Kent parkın resmi temel atma töreni yine Nihat Çiftçi'nin katılımıyla Perşembe Günü saat 14: 00'de gerçekleştirilecek. 1 Milyon 891 bin metrekarelik yeşil alan içerisinde bulunan GAP 2'inci etap projesinin içerisinde ise 1 adet mini futbol sahası, 2 adet tenis kortu, 2 adet basketbol sahası, 1 adet mini golf sahası, 1 adet voleybol sahası, 1 adet anfi, ahşap pergoleler, yürüyüş yolları, oturma bankları, 302 araçlık otopark, market binası 255 m, kafeterya'ya sahip olacak.

Başkan Çiftçi, Yenice Kent Park ve GAP 2. Etap'ın resmi temel atma törenine tüm Şanlıurfalıları davet etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şanlıurfa Yenice Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title