Haberler

Yenice Göleti Yeni Görünümüne Kavuştu

Güncelleme:

İnegöl Belediyesi çevre dostu bir yerel yönetim anlayışıyla şehrin her köşesinde hizmet ağını genişleterek çalışmalarına devam ediyor.

Var olan kaynakları etkin ve etkili bir şekilde kullanma adına merkez ve kırsal ayrımı yapmadan hizmet seferberliğine devam eden İnegöl Belediyesi, Yeniceköy Mahallesindeki doğa harikası Gölet'in çevresini temizleyerek, insanların bu alanı daha rahat ve konforlu bir şekilde kullanımına hazırladı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü temizlik çalışmaları ile Yeniceköy Mahallesindeki Gölet'in güzel bir görünüme kavuştuğunu belirten Belediye Başkanı Alinur Aktaş; "Belediye olarak hizmetlerimizi şehrimizin dört bir tarafında yaz kış demeden sürdürmeye devam ediyoruz. Son olarak Büyükşehir yasasından sonra belediye sınırlarımıza dahil olan Yeniceköy Mahallesinde halkımızın fazlasıyla rağbet gösterdiği Gölet'in çevresinin bakım ve temizliğini gerçekleştirdik" dedi.

TÜRKİYE SAĞLIKLI KENTLER ÜYESİ BİR BELEDİYEYİZ

Yeniceköy Mahallesindeki Gölet'in bakım ve temizlik çalışmaları hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; "Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği üyesi bir belediye olarak şehrimizi temiz bir çevreye kovuşturmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Geleceğimiz teminatı çocuklarımıza çevresiyle temiz bir İnegöl bırakmak için yoğun bir uğraş vermekteyiz. Bu anlayışla şehrin dört bir tarafında yaz kış demeden 7/24 ekiplerimiz yaşamaktan mutluluk duyulan bir şehri yeniden imar etmek için çalışmalarına devam ediyor" dedi.

YENİCEKÖY MAHALLEMİZE HİZMETLERİMİZ DEVAM EDİYOR

İnsan odaklı belediyecilik anlayışı ile hizmetlerimizi halkımıza sunmanın telaşı içerisindeyiz diyen Aktaş;" 116 mahallemize hizmet dokunuşları yaparak, hemşerilerimizin istedikleri ve arzuladıkları bir yaşamsal alan oluşturmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda Büyükşehir yasasından sonra belediye sınırlarımıza dahil olan Yeniceköy Mahallemizde de hizmetlerimiz ara vermeden devam ediyor. Yeniceköy Mahallemize yaptığımız hizmetler ile mahallemizi daha konforlu ve yaşanılabilir bir noktaya getirmek için dört bir koldan çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bildiğiniz gibi doğa sporlarının çekim merkezi olacak Dostum projemizi Yeniceköy'de hayata geçirmiştik. Yeniceköy Mahallemizi bu alanda cazibe merkezi haline getirecek böylesi önemli ve iddialı bir projenin bu mahallemizde hayata geçirmekten dolayı mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim" dedi.

GÖLET ÇEVRESİNİN TEMİZLİĞİ

Yeniceköy Mahallesinde halkımızın fazlasıyla rağbet gösterdiği Gölet'in çevresinin bakım ve temizliğini gerçekleştirdik diyen Aktaş;"Mevsim itibariyle göletteki suların azalıp çekilmesiyle birlikte belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından budama çalışmaları kapsamında, Yeniceköy Mahallesi'ndeki Gölet'in set mevkiinde kendiliğinden yetişen ağaççıkların temizliği ve civardaki ağaçların budaması yapılarak gölet çevresinin temizliği sağlandı. Burada gerçekleştirilen temizlik çalışmaları ile gölet, Yeniceköy Mahallemize yakışır bir görünüme kavuştu" dedi.

Aktaş son olarak;"Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği üyesi bir belediye olarak, şehrimizin temiz bir çevreye ulaşması ve vatandaşlarımızın yaşamsal alanlarını en güzel şekilde oluşturmak adına her ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Bu arada tabi ki vatandaşlarımızın da temiz bir çevre oluşturmak için yürütülen bu çalışmalara gereken özeni ve ehemmiyeti göstermelerini özellikle istirham ediyorum. El birliği ile İnegöl'ü çevresiyle örnek alınan bir kent yapmak dileğiyle, yaşamaktan mutluluk duyulan bir İnegöl için durmak yok, yola devam diyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Alinur Aktaş Yeniceköy Türkiye İnegöl Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title