Haberler

Yeni Yüzyıl Üniversitesi İletişim Ödülleri Sahiplerini Buldu

Güncelleme:

Yeni Yüzyılın İletişim Ödüllerinde, En İyi Haber Ajansı ödülünü İhlas Haber Ajansı aldı.

Yeni Yüzyıl Üniversitesi öğrencilerinin bu yıl ikincisini gerçekleştirdikleri Yeni Yüzyılın İletişim Ödülleri'nde 'En İyi Haber Ajansı' ödülünü İhlas Haber Ajansı aldı.

"Yeni Yüzyılın İletişim Ödülleri" töreni Yeni Yüzyıl Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Azmi Ofluoğlu, Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Ekrem Çalkılıç, Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Hüsnü Gündüz ve İletişim Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Kamile Akgül başta olmak üzere çok sayıda akademisyen ve öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.

Yeni Yüzyıl Üniversitesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Yeni Yüzyılın İletişim Ödülleri'nde 4 bin 500 öğrencinin katıldığı anketler sonucunda belirlenen kurumlar ve gazeteciler ödüllerini aldı. 23 kategoride alanında en başarılı görülen kişi ve kurumların belirlendiği törende En İyi Haber Ajansı ödülünü İhlas Haber Ajansı adına Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı aldı.

Programın açılış konuşmasını yapan İletişim Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Kamile Akgül, "Günümüz iletişim çağında insanın en temel gereksinimi olan ve bugün akademik düzeyde sunulan iletişim eğitimi bu bilim dalının akademik disiplinlerin her biriyle kurduğu yoğun etkileşimi öne çıkarmıştır. Derslerimizle teknik ve kuramsal açıdan donatacağımız ve sizlere emanet edeceğimiz öğrencilerimizle bizim duyduğumuz gururu sizlere de yaşatmak istiyoruz. Umarım sizleri ödüle layık bulan bu gençleri gelecekte sizler de ödüllendirmek istersiniz" şeklinde konuştu.

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Hüsnü Gündüz, Yeni Yüzyıl İletişim Ödülleri'ne katılmaktan duyduğu memnuniyeti vurgulayarak, öğrencileri iletişim dünyasının önde gelen isimlerine emanet ettiğini ve onların çok iyi birer iletişimci olacaklarına inandığını söyledi.

İletişimin insanlık tarihi kadar eski olduğunu ve insanlık var olduğu sürece iletişimin devam edeceğini vurgulayan Yeni Yüzyıl Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Ekrem Çalkılıç ise, "Gençlerin böylesine zor beğendiği bir dönemde beğeni kazanmak çok zor. Bu nedenle ödül alacak olanlarını tebrik ediyorum. Medya sektörü başarıyı karşılıksız bırakmıyor. Burada bulunanlar sektöre çok emek vermiş insanlar. Bir işin aşkını yaşıyorsanız başarılı olursunuz" ifadelerini kullandı. Çalkılıç, konuşmasının son bölümünde ödül alacak isimlerden Yeni Yüzyıl Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerine yaz dönemi için staj yaptırmaları talebinde bulundu.

"ÇIRAK OLARAK BAŞLAYACAKLAR, USTA OLARAK ÇIKACAKLAR"

İhlas Haber Ajansı Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı ise, "Bu ödülü sayıları 800 kişiyi geçen tüm İhlas Haber Ajansı çalışanları adına alıyorum. Ödül almak çok güzel ama bunu mesleğin geleceği olan öğrencilerden almak çok daha önemli. İHA, iletişim eğitimi gören öğrenciler için adeta ikinci bir okul gibi. Kapımız, gazeteciliği meslek olarak yapmak isteyen herkese açık. Çünkü İhlas Haber Ajansı'na müracaat eden hiç kimse kapıdan geri çevrilmez. Bu çileyi bizimle beraber çekmek isteyenler çırak olarak başlayacaklar, usta olarak çıkacaklar" ifadelerini kullandı.

YENİ YÜZYILIN İLETİŞİM ÖDÜLLERİ

En İyi TV Kanalı: Star TV

En İyi Haber Kanalı: NTV

En İyi Gazete: Habertürk

En İyi Ana Haber Bülteni: Fatih Portakal ile Fox Haber

En İyi Kadın Haber Spikeri: Nazlı Çelik

En İyi Erkek Haber Spikeri: Serdar Cebe

En İyi Sabah Haber Programı: İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat

En İyi TV Dizisi: Seksenler

En İyi Spor Programı: Beyaz Futbol

En İyi Magazin Programı: Pazar Sürprizi

En İyi Sağlık Programı: Doktorum

En İyi Gezi Belgesel Programı: Gülhan'ın Galaksi Rehberi

En İyi Çevre Programı: Güven İslamoğlu ile Yeşil Doğa

En İyi Ekonomi Programı: İş Dünyası

En İyi Hafta Sonu Programı: Nedir Ne Değildir?

En İyi Yarışma Programı: Ben Bilmem Eşim Bilir

En İyi Yemek Programı: Arda'nın Mutfağı

En İyi Haber Ajansı: İhlas Haber Ajansı

En İyi İnternet Haber Sitesi: internethaber.com

En İyi Radyo Kanalı: Power Türk

En İyi Talk Show: Üç Adam

En İyi Tartışma Programı: Türkiye'nin Nabzı

En İyi Köşe Yazarı: Ahmet Hakan Coşkun - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İhlas Haber Ajansı İsmail Ballı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title