Haberler

Yeni Yılın İlk Skandalları

Güncelleme:

Hollywood, 2013'e hızlı girdi! Daha ilk haftadan ünlü isimlerin merkezinde olduğu skandallar, magazin basınını salladı.

Hollywood, 2013'e hızlı girdi! Daha ilk haftadan ünlü isimlerin merkezinde olduğu skandallar, magazin basınını salladı.

KIM KARDASHIAN

Sosyetik güzel Kim Kardashian'ın henüz boşanmamış olmasına rağmen sevgilisi Kanye West'ten hamile olduğunu açıklaması, büyük tepki çekti. Kardashian'ın Facebook sayfası ve Twitter hesabında, hakkında 'o....u' diye yazılması üzerine annesi Khris Jenner, sanal alemde kızını savunmaya geçti.

TAYLOR SWIFT

Masum imajına rağmen Hollywood'un en çapkın kadınlarından biri olan Taylor Swift'in, One Direction grubu üyesi Harry Styles ile yaşadığı ilişki büyük dikkat çekmişti. Grubun hayranı olan genç kızlar, Swift aleyhine kampanyalar başlatırken; şimdi de güzel şarkıcının grubun dağılmasına neden olabileceği konuşuluyor. Sevgilisi Styles'ı bir an bile yalnız bırakmayan ve her an yanında olmasını isteyen Taylor Swift yüzünden grup üyeleri büyük bir kavga etmiş. Üyelerin ayrılık kararı verebileceği söyleniyor.

RITA ORA

Şarkıcı Rita Ora'nın müziğe adım attığı günden bu yana, kendisini keşfeden Jay-Z ile aşırı samimi olması, herkesin dikkatini çekiyordu. Ancak yeni yılın ilk haftası, genç oyuncu Holly Hagan'ın Twitter sayfasında; "Rita Ora ve Jay-Z sürekli sevişiyor! yor" diye yazması şov dünyasını sarstı.

LINDSAY LOHAN

Son filminde Liz Taylor'ı canlandıran Lindsay Lohan, galalardaki kontrolsüz davranışları nedeniyle başka bir projeden teklif almadı. Son günlerde, 'Biri Bizi Gözetliyor-Şöhretler'de yer alacağı konuşulan Lohan'ı bu projenin yapımcıları bile geri çevirdi!

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Kim Kardashian Taylor Swift Kanye West Twitter Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title