Haberler

Yeni Yılda Porsche Cayman Kazandıracak

Vodafone, yeni yıl çekilişiyle 2015 model Porsche Cayman kazandıracak.

Vodafone, yeni yıl çekilişiyle 2015 model Porsche Cayman kazandıracak.

Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, şirket, yeni yılda tüm mobil iletişim abonelerini Vodafone dünyasına davet ediyor. Yeni yılda operatörünü yenilemek isteyenlere özel 2015 tarifeleriyle, Vodafone ailesine katılan abonelere özel kampanyalar sunuluyor.

Numarasını Vodafone'a taşıyanlar ve mevcut bireysel aboneler, yılbaşında çekilişle 2015 model Porsche Cayman kazanma şansı yakalayacak.

Faturalı ve faturasız tüm bireysel Vodafone aboneleri, 1 Aralık 2014-31 Ocak 2015 tarihleri arasındaki toplam faturalarının veya lira harcamalarının her 15 lirası için herhangi bir işlem yapmaya gerek kalmadan otomatik olarak 1 çekiliş hakkı kazanacak.

Vodafone'un yeni yıla özel numara taşıma kampanyasında Vodafone Red de yer alıyor. Numarasını Vodafone Red'e taşıyanlar için Vodafone'lularla ve sabit hatlarla sınırsız konuşma, her yöne 1000 dakika, her yöne 1000 SMS ve 5 GB interneti içinde Vodafone Red tarifesi 59 liraya sunuluyor. Ayrıca Vodafone Red'liler, yurt dışında dolaşımda tarife içeriğini Türkiye'deymiş gibi kullanıyor ve 22 Vodafone ülkesini hiçbir ek ücret ödemeden tarifesindeki dakikalarıyla arayabiliyor.

Yeni yılda Vodafone Red'liler tarifeye ek ödeme kolaylığıyla Vodafone Çok Satanlar Masası'nda yer alan akıllı telefon ve tabletlere de sahip olabiliyor. Numarasını taşıyarak Esnaf tarifesini seçenler tüm Vodafone'lu işletmelerle sınırsız konuşma, her yöne bin 500 dakika,  bin 500 SMS ve 1,5 GB interneti 39 liraya, Vodafone Faturasız'a gelen aboneler ise her yöne 500 dakika, her yöne 500 SMS ve 500 MB interneti 19 liraya alabiliyor.

-"2015'te de herkese ilham vermeyi sürdüreceğiz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları kaydetti:

"Dijital Dönüşüm Hareketimizde başarılı bir yılı geride bırakırken, 2015'e 21 milyonu aşan Vodafone abone ailesiyle birlikte adım atacak olmanın mutluluğu içindeyiz. Vodafone Türkiye olarak 2015'te de daha iyi bir gelecek için iletişim teknolojileriyle herkese ilham vermeyi sürdüreceğiz.

Vodafone'un yeni yıl sürprizi olarak operatörünü değiştirmek isteyen tüm mobil iletişim abonelerini Vodafone'un 21 milyonu aşan mutlu ailesinin bir parçası olmaya davet ediyoruz. Yeni yıla özel 2015 tarifelerimizle uçtan uca iletişim ihtiyaçlarını avantajlı tekliflerle karşılarken, onlara akıllı cihaz fırsatları ve yılbaşı otomobil çekilişimize katılım fırsatı sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz." - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Porsche Cayman Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title