Haberler

Yeni Yılda Hizmetler Katlanarak Çoğalacak

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ile bir araya geldi.

Daire başkanlarının yeni yılını kutlayan Memiş, 2016 yılında vatandaşlara hizmet noktasında daha çok mesai harcayacaklarını belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlarıyla yılın son toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya, Genel Sekreter Halil Memiş ile birlikte Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya, Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler ve Hukuk Müşaviri Elvan Başpınar katıldı. Manisa genelinde verilen hizmetlerin masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Memiş, "Büyükşehir Belediyesi olarak Yeni Büyükşehir Yasası sonrasında geçiş sürecini en hızlı yaşayan belediyeyiz. Bu süreçte ilimizi ilgilendiren birçok sıkıntılı konuyu çözüme ulaştırdık. 2015 yılında Manisa için ne kadar çalıştıysak 2016 yılında da hizmetlerimizi katlayarak yoğun mesai harcamaya devam edeceğiz. Manisalı hemşerilerimizin en güzel hizmetleri alabilmesi için el birliğiyle çalışacağız. 2016 yılı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'ün belirttiği gibi Manisa'mız için yatırım yılı olacaktır. Sizlerin yeni yılını kutlar, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Halil Memiş Başpınar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title