Haberler

Yeni Yıla Tv8 Coşkusuyla Girmeye Hazır Mısınız

Cengiz Semercioğlu, Oylum Talu ve Önder Açıkbaş'ın sunduğu gecede, birbirinden özel konuklar yer alıyor.

Cengiz Semercioğlu, Oylum Talu ve Önder Açıkbaş'ın sunduğu gecede, birbirinden özel konuklar yer alıyor. Tv8 Yılbaşı Özel Programının stüdyosundan evlerinize Yeni Türkü, Linet, Özgün ve Bergama Davul Show konuk olacak.

Bitmedi..

Yılbaşı gecesi, Yavuz Bingöl ve Serkan Çağrı'nın sunduğu tv8'in sevilen müzik programı Bir Ses Bir Nefes programı da yılbaşı için özel hazırlanan yayını ile izleyenlere müzik ziyafeti yaşatmaya devam edecek.Tv8 ekranlarının Sultanı Seda Sultan ise birbirinden özel konukları ile yılbaşı eğlencesini zirveye taşıyacak.

Gecede ayrıca ekranların en komik adamlarından Önder Açıkbaş ve ekibinin hazırladığı özel skeçlerin yanı sıra 2012'nin magazin, haber, spor olayları kısacası 2012'den aklımızda kalan ne varsa tv8 ekranlarında olacak.

2013'e farklı kanal tv8'de Doyasıya müzik, doyasıya eğlence, yılbaşına özel skeçler ve birbirinden ünlü sürpriz konuklar ile merhaba diyeceksiniz.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Cengiz Semercioğlu Önder Açıkbaş Oylum Talu Tv8 Basın Bültenleri Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title