Haberler

Yeni Yıla Sabri Özel Şıklığı

Sabri Özel, yeni yıl alışverişinde sizi yine bildiğinizden vazgeçirmiyor.

Kalite konusundaki özeni, kumaş seçimlerindeki titizliği, klasiği modernle birleştiren çizgisiyle farklılığını hissettiren Sabri Özel, yeni yıl alışverişinde sizi yine bildiğinizden vazgeçirmiyor. Yeni yıl hediyelerini Sabri Özel'den seçen alışveriş severler tüm alışverişlerinde %35+10, deri mont ve aksesuar grubunda ise %30 oranında indirimlerden faydalanıyor.

Kravat, Cüzdan, Kemer, Kartlık, Kaşkol Seçenekleri En Gözde Hediye Alternatifleri

Ekose çizgili gömlekler, koton karışımlı trikolar, likralı takımlar, tek ceketlerle kombinlenen chino ve jean pantolonlar, tarzı olan Sabri Özel erkeklerini bu kış da mest etmeye aday. Genç ve öncü stillerden ilham alınarak hazırlanan koleksiyon yenilikçi kombinlerle yaratıcılığın sınırlarını zorluyor. Bu grupta yer alan tüm ürünler geleceğin erkekleri için yalnızca slimfit kalıplarda sunuluyor.

Sabri Özel, yumuşak tonlarla giriş yaptığı sezonda kahve ve camel tonlarını kullandığı tasarımlarıyla göz alıyor. Siyah, lacivert, füme, gri gibi ağırlıkla kullanılan renkler yanında saks, nefti yeşil, koyu kırmızı ve bordoyla kombinlenmiş siyahlar da koleksiyona çeşitlilik katıyor.

Yeni yıl alışverişi için tek yapmanız gereken en yakın Sabri Özel mağazasına gelip zengin seçenekler arasından hediyenizi seçmek olacak. Sabri Özel ürünlerine Türkiye genelindeki 50 Sabri Özel mağazasından ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Kadın

Kadın Moda Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title