Haberler

Yeni Yıla Hediyesiz Girilir mi?

Güncelleme:

Yılbaşında hediyeleriniz konuşulsun istiyorsanız, işte size anneye babaya ve sevgiliye uygun hediye önerilerimiz...

Yeni yılda sevdiklerinizi hediyelerinizle sevindirmek istiyorsunuz ama ne alacağınıza karar veremiyor musunuz? Evoria.com, bu konuda da yanınızda. İşte Evoria.com'un anneniz, babanız, sevgiliniz, kardeşiniz, arkadaşlarınız kısacası tüm sevdiklerinizi mutlu ederken, bütçenizi de sarsmayacak yeni yıl hediye önerileri...

Hediyelerin en güzeli tabii ki annelere!

Annelerimize ne alsak elbette az kalır. Ama hazır bir fırsat bulmuşken onları mutlu edecek bir hediye mutlaka alınmalı. Evoria.com, tüm yıl yorulan annelerimiz için, hem dinlendiren, hem cildi nemlendiren ve besleyen hem de güzel kokan bir setin çok uygun olacağını düşünüyor. Evoria.com'da indirimle satılan Heathcote & Ivory Kızılcık-Kiraz-Kehribar Bathtime Bliss, içerdiği banyo köpüğü, duş jeli ve vücut losyonu ürünleri ile annenizin 2013'ü rahat geçirmesine yardımcı olacaktır.

Annelerin evlerine verdiği önemi de biliyoruz elbette. Bu yüzden, ev dekorasyonunu tamamlayacak bir hediye de annenizi mutlu edebilir. Güzel kokusuyla evi saracak mumlar sizce de annenizi cezbetmeyecek mi? Evoria.com, sabah tazeliğinde üzerinde çiğ damlaları olan pembe gül tomurcuklarının baş döndüren kokusuna sahip Attirance Güllü El Yapımı 2'li Mum'u cazip fiyatla sunuyor, kaçırmayın!

Yılbaşında babanızı mutlu etmeyi unutmayın

Söz konusu erkek babanız ise, hediye konusundaki hassasiyetinizin arttığını biliyoruz. Onlar herşeyin en iyisini hak ederler. Evoria.com, her daim yumuşak bir cilt sağlayan tıraş seti hediye etmenin, babaları mutlu edeceğini söylüyor. Omega Tıraş Seti gibi pratik ve kullanışlı bir hediye, babanızın yeni yıla keyifli girmesine yardımcı olacaktır.

Güzel kokmak babaların da hakkıdır! Geleneksel, çağdaş ve rahatlığı simgeleyen Burberry Classic For Men EDT gibi bir parfüm, sizce de babanıza çok yakışmaz mı? Üstelik bu parfümü Evoria.com'da oldukça uygun bir fiyatla sahip olabilirsiniz. Salvador Dali Black Sun For Men gibi bir parfüm, babanızın doğallığını tamamlayacaktır.

Evoria.com babalar için sağlıklarını destekleyecek hediyeler de öneriyor. Örneğin, masaj yapan metal roll-on başlığa sahip, enerji veren ve ciltte doğal olarak bulunan Koenzim Q10 ile ince çizgileri gideren Nivea For Men Q10 Skin Energy Eye Roll On gibi bir hediye ile babanızın 2013'de daha genç görünmesine yardımcı olabilirsiniz. Bilekten tansiyon ölçen, Beurer BC O8 Bilekten Tansiyon Ölçme Aleti'de hem babanıza hem ailenize yararlı bir hediye olacaktır. Bu ürünlere Evoria.com'daki özel indirimlerle sahip olabilirsiniz.

Kızlar bu hediyelere bayılacak!

Sevgiliniz, kız arkadaşınız ya da kız kardeşiniz söz konusu olduğunda ise, güzelliklerine güzellik katacak bir hediye tercih etmelisiniz. Evoria.com, makyaj ürünlerinin her yaştaki kadınlar için vazgeçilmez olduğunun altını çiziyor ve ne alacağına karar veremeyenler için set almayı öneriyor. Hele de bu set, Clinique Bakım ve Makyaj Setleri gibi hem doğal hem de güzel ise, 2013'ün en favori hediyesi sizden demektir.

Evoria.com, kadınları cezbedecek bir diğer hediyenin de kokusuyla büyüleyecek bir parfüm olacağını söylüyor. Peki, parfümün yanında vücut losyonu, duş jeli ve maskara hediye etmek sizce de harika olmaz mı? Lancome Tresor seti, size bu ürünleri çok cazip bir fiyatla aynı anda hediye etme imkanı sunuyor. 1990'dan bugüne efsane olan, Paris'te şehir ışıklarının ötesinde zamana sığmayan aşık bir kadının yaydığı ışıltılı ortamı ifade eden Tresor çok havalı bir hediye olacak!

Şık ve karizmatik erkeklere yeni yılda ne alınır?

Sevgiliniz, erkek kardeşiniz ya da arkadaşınız... Şık ve karizmatik erkeklerin ortak özelliği bakımlı olmaktır. Bu tür erkeklere verilebilecek en güzel hediyeler de elbetteki bakım ürünleridir. Havalı bir parfüm, cildi parlatan bir tıraş makinesi ya da kokusuyla büyüleyen bir duş jeli... Evoria.com; 2013'e mutlu girmesini istediğiniz erkekler için hediye olarak, seçkin erkeğin vazgeçilmez kokusu YSL Jazz EDT'i öneriyor ve cazip indirimlerle satışa sunuyor. Tazelik hissini geniş zamana taşıyan, gün boyu tazeliğini ve hafifliğini koruyan Clinique Happy For Men EDT'de Evoria.com'un önerileri arasında.

Evoria.com, şık ve karizmatik erkeklerin cilt güzelliğine verdiği önemin de altını çiziyor ve bu tip erkekler için tıraş makinelerinin çok iyi bir hediye seçeneği olduğunu söylüyor. Evoria.com'da indirimle sahip olabileceğiniz Philips HQ-6920 Şarjlı Tıraş Makinesi gibi tüm eğimlere uyum sağlayan tıraş ürünlerine mutlaka göz atmalısınız. Her zaman güzel kokmaya önem gösteren erkekler için Adidas Ice Diva Set After Shave gibi ürünler de tercih edilebilir.

2013 yılında hem sizi hem de sevdiklerinizi mutlu edecek binlerce ürüne www.evoria.com'dan bir tıkla ulaşabilir, cazip fiyatlarla bu ürünlere sahip olabilirsiniz. Evoria.com, tüm kadınlara mutlu bir yıl diliyor.

Kaynak: Bültenler / Kadın

Attirance Clinique Bliss Aşk İlişkiler Kadın Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title