Haberler

Yeni Yıla Doğru

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, yeni yıl mesaj yayımladı.

Karadeniz, mesajında, acıların son bulduğu ve insanların yüzlerinin güldüğü yeni bir yıl olması dileğinde bulundu.

2016 yılında yaşanılan sorunları yeni yılda yaşamamak için sorunları yaratanların karşısında büyük bir inanç, öz güven ve mücadele ruhuyla durmaya devam edeceklerini ifade eden Karadeniz, şunları kaydetti:

"Sevinç ve üzüntüleriyle 2016 yılını geride bırakıp, umutlarımızın olduğu yeni bir yılı karşılıyoruz. Millet olarak, birçok siyasal, toplumsal ve ekonomik sorunlarla karşı karşıya bırakıldık. Eğitimden sağlığa, adaletten demokrasiye, özgürlükten barışa her alanda yaşanılan, yaşatılan sorunlara göğüs gerdik. Sorunlarla ve sorunları yaratanlarla mücadele ettik. Yeni bir başlangıç yaptığımız yılda da bu sorunları yaşamamak için yaratıcıları karşısında büyük bir inanç, öz güven ve mücadele ruhuyla durmaya devam edeceğiz. Bütün bu temennilerimle birlikte yeni yılda birlik, beraberlik, barış, dayanışma, kardeşlik, esenlik ve mutluluk içinde özgürce tüm yurttaşlarımızla sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günleri paylaşmayı diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Barış Karadeniz Sinop Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title