Haberler

Yeni Yıla Doğru

Reyhanlı Belediye Başkanı Şanverdi: "Milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, gururla bir yılı bitirip, daha güçlü bir şehir, ülke olarak 2014 yılına giriyoruz"

HATAY (AA)- Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, gururla bir yılı bitirip, daha güçlü bir şehir, daha güçlü bir ülke olarak 2014 yılına girdiğimizi belirtti.

Şanverdi, yeni yıl nedeniyle yayımladığı mesajında, şunlara yer verdi:

Şanverdi mesajında, "Milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, gururla bir yılı bitirip, daha güçlü bir şehir, daha güçlü bir ülke olarak 2014 yılına giriyoruz. Bu yeni yılda da, her süreçte edindiğimiz tecrübeleri aktararak, hedeflerimizi arttırarak ilerlemenin heyecanını duyuyoruz. Ümit ve beklentilerle dolu yepyeni bir yıl bizleri bekliyor. İlerlemekte olduğumuz çizgiden şaşmadan, hep daha iyiyi yapma arzusuyla bu yılı karşılıyoruz."

Şanverdi, 2014 yılının tüm dünyaya, ülkeye şehrimizin insanlarına sağlık, mutluluk ve barış getirmesi dileğinde bulundu. - Hatay

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Şanverdi Reyhanlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title