Haberler

Yeni Yıla Damgasını Vuran Hurdacıya Sürpriz Doğum Günü

İstanbul’da bir grup genç yeni yılın son gününde, zor hava şartlarına rağmen doğum gününde kağıt toplayarak geçimini sağlayan Kadir Karamanlı’ya sürpriz doğum günü düzenledi.

İstanbul'da bir grup genç yeni yılın son gününde, zor hava şartlarına rağmen doğum gününde kağıt toplayarak geçimini sağlayan Kadir Karamanlı'ya sürpriz doğum günü düzenledi.

Galata Köprüsü üzerinde zor hava şartları altında kağıt toplayarak geçimini sağlayan 59 yaşındaki Kadir Karamanlı, "Bugün yılın son günü. Benim de doğum günüm. Gece saat 12'ye kadar çalışmak zorundayım. Eğer çuvalımı doldurursam, bugün benim doğum günüm" demişti.

Ana haber bültenlerine konu olan Karamanlı'nın videosunu sosyal medyada yüzbinlerce kişi izlerken, İstanbul'da buna kayıtsız kalmayan bir grup genç doğum gününü kutlamak Karamanlı'ya ulaşmak istedi.

59 YILDA İKİ KEZ DOĞUM GÜNÜ KUTLADI

Dolaştığı bölgelerde araştırma yapan gençler kağıt depolarını dolaşarak Karamanlı'yı buldu. 4 Ocak Pazar günü Karaköy'de gerçekleştirilen doğum günü kutlamasına pasta ve hediyeleriyle giden 15 kişiden oluşan grup, kesilen pastanın ardından Karamanlı ile sohbet etti. Duygulanan Karamanlı 'Bu benim hayatımdaki ikinci doğum günü kutlamam. O gün kağıt toplarken keşke çöpün içinden pasta çıksa da yeseydim demiştim. Bugün ikinci kez kutladım. Hepinize teşekkür ederim.' dedi.

"ONA SICAK BİR YUVA ARIYORUZ"

Organizasyonu düzenleyenlerden Fevzi Anıl Cırık, Küçükpazar semtinde bulunan bir internet kafede temizlik ve çay servisi karşılığında geceleri tabure üzerinde uyuyan Karamanlı için kalıcı bir yer ayarlamak istediklerini söyledi. Cırık, " Doğum günü etkinliği karşısında Kadir ağabey çok mahcup oldu. Ona bir mont hediye aldık, giymesini istedik, 'Üstümdekiler kirli bu da kirlenmesin' dedi ve giymek istemedi. Onun için daha güzel şeyler yapmak istiyoruz. Öncelikle ona kalıcı bir iş ve yatacak yer bulmamız gerekiyor. Herkesin desteğine ihtiyacımız var. " dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karamanlı İstanbul Galata Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title