Haberler

Yeni Yaşam Merkezi Nmerkez Outlet Açıldı

Güncelleme:

Esenyurt'ta Haziran ayında hizmete giren Nmerkez Outlet, kısa sürede İstanbul'un Avrupa yakasının buluşma noktası haline geldi.

146 dükkânın yer aldığı Nmerkez Outlet, modern mimarisi, ulusal ve uluslararası markalardan oluşan mağaza karması ve zengin yeme içme mekânlarıyla Esenyurt'un sosyal hayatına renk kattı

Yenilikçi tarzı ve geliştirdiği prestijli projelerle inşaat sektöründe haklı bir yer edinen Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'ta hayata geçirdiği konut ve alışveriş merkezinden oluşan Nmerkez projesinde adım adım finale yaklaşılıyor. Nmerkez'de, 564 konutun yanı sıra 146 adet ticari birimin yer aldığı Nmerkez Outlet Alışveriş Merkezi bulunuyor. Projenin ilk ayağı olan ve 32 bin metrekarelik alanda kurulan Nmerkez Outlet Haziran ayında faaliyete geçti.

2 katta 146 dükkandan oluşan Nmerkez Outlet, kısa sürede sadece bulunduğu Esenyurt'un değil İstanbul'un Avrupa yakasının da buluşma merkezi olmayı başardı.

10:00'da açılıyor 22:00'da kapanıyor

Sabah 10:00 ve akşam 22:00 saatleri arasında hizmet veren Nmerkez Outlet Alışveriş Merkezi'nin içinde LC Waikiki, İ- Evim Ev Tekstili, My Buckle Bijuteri, Jimmy Joker, Irmaklar, Simitçi Dünyası, Avea, Siemens ve Tabacco Shop gibi markaların yanı sıra aralarında Bedaş'ın da bulunduğu çeşitli resmi kurum ve kuruluşlar da şimdiden yerini aldı. Nmerkez Outlet'de mağazalar birer birer açılmaya başlarken, birçok marka burada yer almak için yoğun talepte bulunuyor. Ulusal ve uluslararası markalardan oluşan mağaza karması ve zengin yeme içme mekânlarıyla Esenyurt'un sosyal hayatına renk katan Nmerkez Outlet, kendi işinin sahibi olmak ve geleceğe yatırım yapmak isteyenler için de büyük fırsat sunuyor. Modern mimari tasarımıyla dikkat çeken Nmerkez Outlet, deneyimli yönetim kadrosu ve yenilikçi katkılarıyla Esenyurt'un ticari ve sosyal yaşamına şimdiden büyük katkı sağladı.

Esenyurt'un kalbinde

Esenyurt'un tam kalbinde yer alan Nmerkez Outlet, kolay ulaşımıyla da dikkat çekiyor. Esenyurt'un en prestijli projelerine yürüme mesafesinde yer alan Nmerkez Outlet'e 1000 araçlık açık ve kapalı otoparkı sayesinde kendi aracınızla ya da toplu ulaşım araçlarını kullanarak kolayca ulaşmak mümkün.

Arefe günü gece 01:00'a kadar açık

Bu arada Nmerkez Outlet, ziyaretçilerinin rahatlıkla bayram alışverişini yapması için 27 Temmuz Pazar yani Arefe günü gece saat 01:00'a kadar açık kalacak. 28 Temmuz Pazartesi yani Ramazan Bayramı'nın birinci günü ise öğlen saat 12:00'da kapılarını açacak ve akşam 22:00'a kadar hizmet verecek. Nmerkez Outlet'in açılış kapanış saatleri bayramın ikinci gününden itibaren yine eskisi gibi olacak ve sabah 10:00 ile akşam 22:00 saatleri arasında hizmet sunacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Esenyurt Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title