Haberler

Yeni Vekil, Eski Vekil Babasının Elini Öperek Hayır Duasını İstedi

Mardin'de AK Parti'den Milletvekili seçilen Ceyda Bölünmez Çankırı, eski bağımsız Milletvekili babası Süleyman Bölünmez'in elini öperek hayır duası istedi.

Mardin'de AK Parti'den Milletvekili seçilen Ceyda Bölünmez Çankırı, eski bağımsız Milletvekili babası Süleyman Bölünmez'in elini öperek hayır duası istedi. Çankırı, "TBMM çatısında oturmaya değil, ülkeme ve memleketime hizmet etmek için gidiyorum" dedi.

Mardin'den 1 Kasım seçimlerinde 2'nci sıradan Milletvekili seçilen 37 yaşındaki Ceyda Bölünmez Çankırı, eski bağımsız Milletvekili babası Süleyman Bölünmez elini öperek hayır duası istedi.

Kızının milletvekili seçilmesine çok sevindiğini söyleyen baba Süleyman Bölünmez, "Sadece ben değil, Mardin halkı da kızıma dua ediyor. Kızım yapacağı hizmetlerle kendini ispatlaması gerekir. Ne kadar insanlara ve Mardin'e hizmet edersen o kadar halkımız sana ve ailene dua ederler" dedi.

Mardin'in çiçeği burnunda Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ise kendisine kucak açan, kendisine inanan ve destek olan herkese teşekkür ederek, "Özellikle bana kefil olan babamı ve herkesi mahçup etmeyeceğim. TBMM çatısında oturmaya değil, ülkeme ve memleketime hizmet etmek gidiyorum" dedi. - Mardin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Bölünmez Ak Parti Çankırı Mardin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title