Haberler

Yeni Türkiye'de Stk Buluşmaları"

"Yeni Türkiye'de STK Buluşmaları"- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık: - "Bölgedeki STK temsilcileri sadece HDP, PKK ve İmralı'yı Kürtlerin temsilcisi olarak kabul etmiyor"- "Kobani bahanesiyle ortaya çıkan 6-7 Ekim olayları, bölgeye gelen yatırımların önüne engel olmuştur"SİİRT (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Bölgedeki STK temsilcileri, sadece HDP, PKK ve İmralı'yı Kürtlerin temsilcisi olarak kabul etmiyor" dedi.

"Yeni Türkiye'de STK Buluşmaları"- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık: - "Bölgedeki STK temsilcileri sadece HDP, PKK ve İmralı'yı Kürtlerin temsilcisi olarak kabul etmiyor"- "Kobani bahanesiyle ortaya çıkan 6-7 Ekim olayları, bölgeye gelen yatırımların önüne engel olmuştur"SİİRT (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Bölgedeki STK temsilcileri, sadece HDP, PKK ve İmralı'yı Kürtlerin temsilcisi olarak kabul etmiyor" dedi. ..

Kaynak: AA / Güncel

Öznur Çalık Ak Parti Türkiye İmralı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title