Haberler

Yeni Türkiye'de Ak Gençlik

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muradiye Gençlik Kolları Başkanlığına Selçuk Yay Getirildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muradiye Gençlik Kolları Başkanlığına Selçuk Yay Getirildi.

Genel Merkez tarafından gönderilen atama belgesi Gençlik Kolları İl Başkanı Taha Çoban tarafından verildi. Taha Çoban Muradiye Gençlik Kolları Başkanlığına Selçuk Yay'ın atandığını belirterek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Burada bir konuşma yapan Selçuk Yay, AK Parti ile siyasetin yönünün ve tarzının değişmesi beraberinde gençlik siyasetinin de kendi içinde değişmesini getirdiğini belirterek, AK Parti çatısı altında gençlere üst düzeyde değer verilerek gençliğin kolektif olarak siyasi kadrolara iradeleriyle katılımlarının önü açıldığını söyledi. Değişen siyaset tarzı neticesinde özgüveni gelişmiş, karar alabilen ve aldığı kararları uygulayabilen bir gençlik teşekkül ettiğini ifade eden Yay, "Gençlik siyasetinin AK Parti ile birlikte yenileşen siyaset algısı içinde değer görme arayışı kurumsal kazanımlar olarak kendini ortaya koyma isteğine dönüşmüştür. Böylece gençlik siyasetinde gönüllü yer alan gençler, siyaset ilişkilerinden başka sosyolojik ve psikolojik ihtiyaçlarını da gidermek için kendi tarzını daha da belirgin hale getirme mücadelesini vermiştir. Bu mücadele farkına varmadan refleks olarak geliştiğinden 2002 yılından itibaren yeni bir şekle bürünmüştür" dedi.

Ortaya çıkan yeni şeklin görüneceği en yakın tarih ikinci kez Cumhurbaşkanı'nın halk tarafından seçileceği seçim tarihi olan 2019 olduğunu ifade eden Yay, "Bu tarihte ilk defa oy kullanacak ülkemiz gençliğinin hayat hikayesi 2019 yılında başlamış olacaktır. 2001doğumlu bir genç, 2019 yılına gelinceye kadar AK Parti siyasetinin şekillendirdiği genel siyasal ilişkiler içinde kendine siyasal bir zemin arayacaktır. Böylece AK Partili olsun ya da olmasın ortaya koyacağı siyasal davranışı "Büyük Türkiye" siyasal söylemi etrafında şekillenen algılarından oluşacaktır. Bu gelişme bize somut olarak şu gerçeği doğuracaktır: Bundan sonra ülkemiz gençliği kavgasını ülke içinde diğer gençlik gruplarıyla verme telaşı yerine dünya gençliği ile verme heyecanıyla üretecektir. Böyle bir gençlik heyecanının ortaya çıkması aynı zamanda üst kuşakları da motive edeceğinden AK Parti ile siyasal hayatımıza yer edinen "artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır" algısı hayat bulacaktır. Bu gelişimin kuluçka merkezi olan AK Parti Gençlik Kolları, bu doğrultuda yetiştirdiği gençleri ülkemizin her alanında Büyük Türkiye yolunda işlevsel hale getirmeye dönük yeni bir gençlik siyasetini de üstlenmiş olacaktır. Bu bakımdan günlük ve kısır kavgaları terk edecek olan gençliğimiz Anadolu'nun derin manevi tarihinden beslenerek ortak Anadolu aklı etrafında iç çekişmelerden uzak, dış gelişmelere odaklanmış bir akla bürünecektir.AK Parti siyaseti ve neticede 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi ile gençlik siyasetinin ivme kazanacağı yeni algılar ülkemiz içinde önemli kazanımlar olacaktır. Bu bakımdan AK Gençlik bugüne kadar üst kuşaklarca kendisine verilen değeri daha kalıcı hale getirmek için Büyük Türkiye yolunda elde ettiği tüm kazanımları şahsi hesap gözetmeksizin kullanarak üretmenin yolunda olacaktır" dedi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

muradiye ak parti türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title