Haberler

Yeni Tugay Komutanından Vali Güvençer'e Ziyaret

Birinci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığına atanan Albay Şefik Güvenç Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i makamında ziyaret etti.

Birinci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığına atanan Albay Şefik Güvenç Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'i makamında ziyaret etti.

1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğg. Yavuz Ekrem Arslan'ın FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanmasının ardından göreve Albay Şefik Güvenç atandı. Albay Güvenç ilk ziyaretini de Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'e yaptı.

Vali Güvençer, 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığına atanan Albay Şefik Güvenç'e yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Albay Şefik Güvenç'in atanmasından önce 1. Piyade Eğitim Tugay Komutan Vekili olarak görev yapan ve emekliliğini isteyen Albay Fahri Zeybek de Vali Güvençer'e veda ziyaretinde bulundu.

Vali Güvençer, Albay Fahri Zeybek'e ailesiyle ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu emeklilik geçirmesini diledi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Hakan Güvençer Ekrem Arslan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title