Haberler

    Arkadaş Bulma Uygulaması Genç Kızın Kabusu Oldu

    Güncelleme:

    Arkadaş bulma uygulaması Tinder'da tanıştığı adam, Kansaslı 20 yaşındaki genç kızın kabusu oldu. İkinci buluşmada şiddet uygulayan adam 32 yıla kadar hapis cezası ile karşı karşıya kalacak.

    Arkadaş bulma uygulaması olan Tinder ile Kansaslı bir kullanıcı, uygulama aracılığıyla tanıştığı Shane Steven Allen tarafından alıkoyuldu ve şiddete maruz bırakıldı.

    KAÇIRMA VE AĞIR ŞİDDET UYGULAMA İLE SUÇLANIYOR

    Allen, şu anda bir kaçırma ve dört adet ağır şiddet davası ile karşı karşıya. NBC News'in söylediğine göre polis gözetiminde olan Allen, 100.000 dolarlık kefalet ile tutulmakta. Allen, mahkemede suçlu bulunması ile beraber 32 yıla kadar hapis cezası ile karşı karşıya kalacak.

    YARA BERE İÇİNDE YURDA DÖNDÜ

    12 Nisan tarihinde kaçırılan 20 yaşındaki genç kız, University of Kansas'taki odasına 18 Nisan tarihinde pek çok yara ile geri dönmüştü.

    İKİNCİ BULUŞMADA ŞİDDET UYGULADI

    Söylenenlere göre ikili daha önce de bir kere buluşmuşlardı ancak ikinci buluşmada Allen, kadını arkadaşlarından biri ile flört etmek ile suçladı ve bu da şiddetin başlangıcı oldu. Allen, kadını görünen ilk yaralar iyileşene kadar tutmayı planlıyordu. Genç kadın polise haber vermeme sözü verince de yurt odasına geri bıraktı.

    BU İLK DEĞİL

    Ne yazık ki bu durum tekil bir olay değil ve sosyal uygulamalar aracılığı ile işlenen suç serisinin sadece en son örneği...

    Kaynak: Chip.com.tr / Ekonomi

    Teknoloji Dünya Ekonomi Haberler

    Bakmadan Geçme

    Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title