Haberler

Yeni Sürücü Belgeleri İçin Başvurular Başladı

Güncelleme:

Çorum'un Sungurlu ilçesinde yeni sürücü belgeleri için başvurular başladı.

Çorum'un Sungurlu ilçesinde yeni sürücü belgeleri için başvurular başladı.

İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Selim Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, vatandaşların yeni sürücü belgelerini almak için Trafik Tescil Büro Amirliğine evraklarıyla başvurmaya başladığını söyledi.

Yeni ehliyetlerin 84 ülkede geçerli olacağının altını çizen Kılıç, "Mevcut sürücü belgelerini değiştirmek isteyen vatandaşlar, evraklarını Trafik Tescil Büro Amirliğinde görevli memurlara vererek başvuru sürecini başlatmış oluyor. Başvuru belgeleri sistemimiz üzerinden Emniyet Genel Müdürlüğü basım merkezlerine gönderiliyor" dedi.

GEREKLİ BELGELER

Yeni sürücü belgelerinin 15 gün içerisinde vatandaşlara posta yolu ile gönderileceğini bildiren Kılıç, "Başvuru yapan vatandaşların mevcut ehliyetleri Trafik Tescil Büro Amirliğinde görevli memurlar tarafından alınacak. Yeni sürücü belgeleri gelene kadar vatandaşlarımızın mağdur olmaması için geçici sürücü belgesi vereceğiz, bu belge 15 gün süre ile geçerli olacak" diye konuştu.

Kılıç, mevcut sürücü belgelerini yenisi ile değiştirmek isteyenlerin doktordan sağlık raporu, nüfus cüzdanı fotokopisi, biyometrik fotoğraf, parmak izi, vergi dairesine 13 lira tutarında değerli evrak bedelini yatırdığını gösteren makbuz ile anlaşmalı bankalara Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı adına 2 lira yatırıldığını gösteren makbuz ile başvuruda bulunabileceklerini kaydetti.

Kaynak: AA / Ekonomi

Selim Kılıç Sungurlu Çorum Otomobil Yerel Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (4)

GÜRKAN SOYTÜRK:

2 lira yatırmak için bankaya gidilirmi. VERGİ DAİRESİNİ 15 LİRA YAPIN

9
0
yanıtYanıtla
TATİL:

LA BANANE 84 ÜLKEDE GEÇERLİ OLMASINDAN SÜREKLİ DIŞARI ÇIKIYORUZ YA. . . . GİDENLER DEĞİŞTİRSİN. HANGİ ÜLKEYLE ANLAŞMAMIZ VAR MERAK EDİYORUM. AVRUPA BİRLİĞİNİN ÜYESİDE DEĞİLİZ. . NEREDE GEÇECEK ACABA. . . . BİLEN VARSA YAZSIN. . . . . .

2
0
yanıtYanıtla
Serkan SOYSAL:

Yeni ehliyetlerle ilgili hala yanlış görsel paylaşılıyor ya, pes diyorum. Haberde kullanılanlarla verilen arasında dağlar kadar fark var .

1
0
yanıtYanıtla
Hazal:

Bir ehliyet masrafi daha odeyin diyorlar bence bu n sacmalik tamam bir masrafi vardir ama enazindan kimlik degisim masrafi gibi olsa bu ne yani ayni prosedur uygalaniyor sanki eski belge hicmiste. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title