Haberler

Yeni Sölöz'de Mahalle Meclisi Toplantısı

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın göreve geldikten sonra başlattığı mahalle meclisi toplantıları Yeni Sölöz Mahallesi’nde devam etti.

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'ın göreve geldikten sonra başlattığı mahalle meclisi toplantıları Yeni Sölöz Mahallesi'nde devam etti.

Kırıkçılar Kahvesi'ndeki toplantıya AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Başkan yardımcıları Şemsi Kılıç, Necmettin Şahin, Aydın Sancar ve belediye birimlerinin müdürleri katıldı. Yeni Sölöz Mahalle Meclisi'ne mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Başkan Çağlayan ve Aydın'ın konuşmalarından sonra Yeni Sölöz Mahallesi sakinleri sıkıntılarını yetkililere aktardı. Başkan Çağlayan ve birim müdürleri tüm soruları yerinde cevapladı.

Halkın beklentilerini alıp, eleştirilerini önerilerini dinlemek istediklerini ifade eden Çağlayan, "Bizler zaman zaman mahallenize geliyoruz, yada sizler belediyeye geliyorsunuz. Görüşebildiğimiz oluyor, görüşemediklerimiz oluyor. Bu ziyaretlerde aktaramadığınız durumlar olabilir. Bu nedenle mahalle meclislerini çok önemsiyoruz. Olabildiğinde mahallemizle ilgili sıkıntıların tartışıldığı, taleplerin dinlendiği toplantılar olsun istiyoruz. Burada bütün muhataplarınız karşınızda. Ne düşünüyorsanız, ne ifade etmek istiyorsanız bugün burada bunları konuşmanın zamanıdır. Hiçbir düşüncenizi aktarmaktan çekinmeyin" dedi.

Büyükşehir'e katıldıktan sonra Yeni Sölöz için de yeni bir dönemin başladığını ifade eden Başkan Çağlayan, "Adaptasyon süreci içerisinde bazı aksaklıklarımız olmuş olabilir. Ancak her konuya en kısa sürede çözüm üretilmeye çalışıldı. Bundan sonrası içinde geçmişe göre daha fazla hizmet aldığınız, almaya devam ettiğiniz bir dönem olmayacak" diye konuştu.

Yerel yönetimlerin güçlü olmasını arzu ettiklerini ifade eden Aydın ise, "Artık yerinden yönetimi arzu ediyoruz. Ankara'nın birçok yetkisini yerele devrettiği, yerelin daha güçlü olduğu ve burada da olduğu gibi vatandaşa sürekli hesap verebilen yerel yönetimler istiyoruz. Bu nedenle geçtiğimiz dönem mecliste Büyükşehir Belediye Meclis kanunu çıkardık. Büyükşehir yasasıyla birçok yetkiyi Büyükşehir'e verdik. Buradaki amacımız güçlü hizmetlerin bir an önce gelebilmesi. Daha önceki sistemde belde belediyeleri mevcuttu. Olmayan paralarla hizmet etmeye çalışılıyordu. Bir çivi çakandan Allah razı olsun. Ama biz güçlü hizmetler istiyoruz. Altyapıyı, suyu Büyükşehir hemen yapsın. Orhangazi Belediyesi parkeyi hemen bitirsin. Orhangazi'de ne varsa Yeni Sölöz'de de olsun" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Neşet Çağlayan Şahin Aydın Sölöz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title