Haberler

Yeni Sezonda 3 Spor Dizisi Yayında Olacak

Güncelleme:

Yeni sezona yayında olması planlanan dizilerle ilgili bilgiler netleşti. Erdal Beşikçioğlu, Tolgahan Sayışman ve Gürkan Uygun'un yer aldığı 3 farklı spor konulu dizi merakla bekleniyor.

Yakın zamanda başlaması beklenen ve oyuncu kadrolarıyla iddialı gelen 3 dizi ön plana çıkıyor. Erdal Beşikçioğlu ve Rojda Demirer'in başrollerini paylaştığı 'Adı Efsane', Tolgahan Sayışman'ın boksör olacağı 'Şampiyon' ve Ay Yapım'ın Gürkan Uygun'lu yeni dizisi 'Bu Şehir Senin Arkandan Gelecek' yeni sezon adından söz ettirecek gibi duruyor. İşte bu 3 diziye ait detaylar:

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU, BASKET KOÇU OLUYOR

Geçtiğimiz günlerde açıklanan ve ses getiren yapımlar arasında 'Adı Efsane' var. Erdal Beşikçioğlu'nun basket koçu olacağı dizide, rol arkadaşları Rojda Demirer, Gökçe Bahadır olacak. Kanal D'de yayınlanacak dizinin 70'li yıllardaki ABD dizisi 'Beyaz Gölge'den esinlendiği söyleniyor. İyi bir basketbolcu olduğu bilinen Erdal Beşikçioğlu bu dizide basketbol koçunu canlandıracak. Daha önce 2002 yılında TRT'de yayınlanan ve Tarık Akan'ın başrolünü oynadığı 'Koçum Benim' dizisinin bir benzeri olacağı söyeniyor. Adı Efsane dizisinde Erdal Beşikçioğlu karısı ölmüş, iki kızının velayeti de eski eşinin ailesinde kalmış bir adamı canlandırıyor. Rojda Demirer, onun ölen eşinin kardeşi yani Beşikçioğlu'nun baldızı rolünde. Gökçe Bahadır ise okul öğretmeni olan Bahar karakterini canlandıracak.

Senaryosunu Tunus Taşçı, Nazlı Sunlu ve Hilal Yıldız'ın kaleme aldığı ve Devrim Yalçın'ın yönetmenliğini üstlendiği dizi yakın zamanda Kanal D'de olacak.

TOLGAHAN SAYIŞMAN BOKSÖR OLACAK

Bir diğer merakla beklenen dizi Star TV ekranlarında olması planlanan 'Şampiyon'. Ünlü yönetmen Cevdet Mercan'ın yönetmenliğini yapacağı Şampiyon dizisinin başrollerini Tolgahan Sayışman ve Özge Özpirinçci paylaşacak. BKM Film tarafından izleyici ile buluşturulacak dizide eşinden boşanmış, bir oğlu olan eski bir boksörün yeniden ringlere dönmek zorunda kalma hikayesi anlatılıyor. 5 yaşında küçük bir kız çocuğu olan şampiyon boksörün boksu finalde bırakmak istemesi konu alınacak. Evlendikten sonra boks hayatında sorunlar yaşayan şampiyon boksör, sağlığının ve mutluluğunun gittiğini gördüğünde boksu bırakmak isteyecek; ancak bu düşündüğü kadar kolay olmayacak.

POYRAZ KARAYEL'İN YÖNETMENİNDEN BİR DÖVÜŞ DİZİSİ

Cesur ve Güzel'in yapımcısı olan Ay Yapımdan yeni sezonda "Bu Şehir Arkandan Gelecek" dizisi ile geleceği söyleniyor. Atv'de ekranlara gelmesi planlanan dizinin başrollerini Gürkan Uygun ve Kerem Bursin'in paylaşması bekleniyor. Dizinin yönetmeni ise Poyraz Karayel'in yönetmeni Çağrı Vila Losturalı olacak.

Dizinin konusu ise şu şekilde; Ali daha 4 yaşındayken babası bildiği Metin tarafından annesi silah ile öldürülmüş ve Ali gördüğü bu anı hiçbir zaman unutmamıştır. Annesi ölmeden önce oğlunu bir kayığa saklamış ve onunda ölmesine engel olmuştur. Bir yük gemisinin aşçısı Rauf Ali'yi bulmuş ve onu aynı gemiyle başka ülkelere yanında götürerek büyütmüştür. Ali şimdi 24 yaşında 5 dil bilen, gemicilik eğitimi almış, profesyonel olarak dövüşen biri haline gelmiştir. Sıra ise şimdi annesinin intikamını almaya gelmiştir.

'UMARIM AKSİYON DİZİLERİNDE MİLAT OLUR'

Milliyet yazarı Sina Koloğlu, 28 Kasım günü kaleme aldığı yazısında bu 3 diziyle ilgili izlenimlerini şu şekilde paylaştı:

"Yabancı dizilerle pek bir haşır neşir genç kitle. Onlara 'sahici' sunum verilmezse bıkar ve çekilir. Dizilerin vazgeçilmezi kadın kitleyi de saracak duygusal sosta verilecek tabii ki. Duygusal tarafta yönetmenlerin eli alışkın. Sorun, işin aksiyon tarafı. Hâlâ yerli dizilerde bu 'aksiyon sahne' olayı tam hatmedilmiş değil. Umarım bu anlamda söz konusu diziler, bir milat olur. "

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tolgahan Sayışman Erdal Beşikçioğlu Gökçe Bahadır Rojda Demirer Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

Nursel Gülay:

Başkaları ne de ama ben artık silahlı koruma ordusu ile yapılan dizilerden biktım hem gençlere örnek kızgınlık reaksiyon olarak masaları devirmek etrafı dağıtmak ne oluyor bir de en zengininden en fakirine kadar ellerindeki telefonlara ne demeli Her bir sanatçı kadına şiddete karşı medyada söylemleri var dizide kadınları dövüyor. Ayrıca yaşı küçük oyuncuları bu zulmün içinde olması hiç doğru değil

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title