Haberler

    Yeni Sezona 4 Yıldız!

    Transfere Mehmet Ekici ile başlayan Fenerbahçe, son dönemde tam anlamıyla gaza bastı. Ospina ve Sobol ile söz kesen yönetim, Yarmolenko ve Taison'ı da bitiriyor.

    Tribünelr yeniden dolacak

    Sarı-Lacivertliler, kötü geçen sezonu telafi etmek ve tribünleri yeniden doldurmak için yepyeni yıldızlarla, yeni teknik ekibiyle beyaz bir sayfa açarak 2017-18'e başlayacak.

    Josue'yle de anlaşma sağlandı

    Fenerbahçe Yönetimi, bu sezon ligde ve Avrupa'da yaşanan hayal kırıklığının ardından önümüzdeki sezonun yapılanması için şimdiden çalışmalara başlamıştı. Yönetimin ilk hamlesi, ocak ayında gerçekleşmeyen Mehmet Ekici transferini bitirmek oldu. Yıldız futbolcuyla 4+1 yıllık sözleşme imzalandı. Ardından, şu anda Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Josue için Porto ve oyuncuyla anlaşma sağlandı.

    Ospina'yla 4 yıllık anlaşma sağlandı

    Sarı-Lacivertli Yönetim, son dönemde yeniden transfer çalışmalarında gaza bastı. Arsenal'in Kolombiyalı kalecisi David Ospina ile 4 yıllık sözleşme için el sıkışıldı, İngiliz ekibiyle görüşmeler sürüyor. 21 yaşındaki sol bek Eduard Sobol için de Shakhtar, 900 bin Euro'luk teklife 'evet' dedi. Son olarak Dinamo Kiev'in kaptanı Andriy Yarmolenko ve Shakhtar'ın Sambacısı Taison'da da sona gelindi.

    Persie gidecek, dünyaca ünlü bir başka forvet gelecek

    Şimdiden transferlerin büyük bölümünde önemli yol kat edildi. Ancak yönetimin durmaya niyeti yok. Sarı-Lacivertliler için çok iyi bir forvet transferi de 'olmazsa olmaz'. Yönetimin hedefi, Van Persie ile yollar ayrıldıktan sonra yine dünyaca ünlü, takıma daha fazla katkı sağlayacak bir ismi Fenerbahçe'ye kazandırmak.

    Hoca zaten belli!

    Kanarya'da sadece kadro değil, teknik heyet de değişecek. Görevi bırakıp emekliye ayrılacağını açıklayan Dick Advocaat'ın yerine Aykut Kocaman'ın göreve gelmesine artık kesin gözüyle bakılıyor. Transfer çalışmalarını da Kocaman'la çok iyi ilişkileri olan yönetici Ali Yıldırım yürütüyor.

    Fenerbahçe, kuracağı yeni kadrosu ve yeni hocasıyla birlikte, tarihin en kötü sezonlarından birini geçirdiği bu dönemi unutturup yepyeni bir sayfa açmayı ve tüm kulvarlarda başarılı olmayı hedefliyor.

    Kaynak: Fanatik

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    David Ospina Mehmet Ekici Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title