Haberler

Yeni Sevgilisi Ronaldo'yu Aldattı

Güncelleme:

Irina Shayk'tan ayrıldıktan sonra Alessia Tedeschi ile çıkmaya başlayan Ronaldo, güzel modelin Olympiacos kalecisiyle görüntülenmesi üzerine ilişkisini sonlandırdı.

Dünya futbolunun bir numaralı yıldızlarından Cristiano Ronaldo aşkta kaybetmeye devam ediyor. Yıllardır beraber yaşadığı Rus sevgilisi Irina Shayk'dan ayrıldıktan sonra İtalyan manken Alessia Tedeschi ile çıkmaya başlayan Portekizli yıldızın yeni sevgilisi başka bir futbolcu ile beraber olurken yakalandı.

GAGO İLE BİRLİKTE TATİL YAPTI

Alessia Tedeschi Yunanistan'ın Olympiacos takımında kalecilik yapan Roberto Jimenez Gago ile İbiza adasında beraber tatil yaparken paparazziler tarafından görüntülendi.

RONALDO SİNİRLENDİ

Gago bu durum ile ilgili açıklama yapmazken, Portekiz basını yeni sevgilisinin bir İspanyol kaleci ile görüntülenmesine sinirlenen Ronaldo'nun İtalyan model ile ilişkisine hemen son verdiğini belirtiliyor.

Cristiano Ronaldo ve oğlu halen Bahama adalarında tatilde bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Irina Shayk Olympiacos Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (47)

1299:

Dünyada freni ve namusu olan tek din islamdir, , diger dinler orjinalligini yitirdigi icin, icersi bombostur, topluma vertecegi hicbir sey yoktur,

43
5
yanıtYanıtla
rizeli:

kadınlar seytandır

27
5
yanıtYanıtla
Karslı:

Böyle kadınlar tek seferlik olur kullanıp atarsın üzülme Ronaldo

27
2
yanıtYanıtla
Ali Erdem:

Roni sokağa çıksan kim benimle çıkmak ister desen portekizden ispanyaya kuyruk olur.

21
4
yanıtYanıtla
RelaxMobil-IOS:

Sana kizmi yok be oglum. Ûzûlme. Adanaya git

17
7
yanıtYanıtla
TürküzMobil-IOS:

düşünün iki tane sevgiliniz olsa ikisi de sizi aldatsa bir ronaldo olmayı mı isterdiniz yoksa sadık bir sevgilisi olan kendiniz olmak mı isterdiniz.ben kendim olmak isterdim

17
2
yanıtYanıtla
tek:

RONALDO BİLE ALDATILIYOR BEYLER, SİZ RAHAT RAHAT İŞ YERİNDE OTURUN

19
0
yanıtYanıtla
KOLORDU:

ŞAHA KALKAN EŞŞEK SIRT ÜSTÜ DÜŞER

18
0
yanıtYanıtla
cmbombom:

herkese gol adan atam kaleciden gol yemiş :D:D:D:D

18
0
yanıtYanıtla
el toro:

sana kız mı yok roni

16
1
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title