Haberler

Yeni Sanayi Sitesinde Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Erzincan Belediyesi Şehir genelinde sürdürdüğü asfalt ve kilit parke ile yol kaplama çalışmalarının yanı sıra, alt yapı çalışmaları nedeni ile tahrip olan sokaklarda asfalt tamiratını da sürdürüyor.

Erzincan Belediyesi Şehir genelinde sürdürdüğü asfalt ve kilit parke ile yol kaplama çalışmalarının yanı sıra, alt yapı çalışmaları nedeni ile tahrip olan sokaklarda asfalt tamiratını da sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekipleri tarafından bozuk yollar kontrol edilerek onarımı yapılıyor. Bu kapsamda Yeni Sanayi sitesinde yol tamiratı çalışmalarına başlandı.Erzincan Belediyesinin alt yapısı tamamlanan mahallerde üst yapı çalışmalarını bu yıl büyük oranda tamamlandığını belirten Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, "2015 yılı içerisinde yol ve kaldırım kaplamalarına 30 milyonluk bütçe ayırdıklarını ve belediye olarak ana arterler öncelikli olmak üzere 15 mahallede toplam 125 km uzunluğunda kaldırım imalatı, 100 km de asfalt ve kilit parke yol kaplama çalışması gerçekleştirdik. 2017 yılı sonuna kadar şehrimiz al yapı ve üst yapı problemi olmayan bir il olacak" dedi. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzincan Belediyesi Cemalettin Başsoy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title