Haberler

Yeni Sakarya Stadyumu İnşaatında Şüpheli Ölüm

Güncelleme:

Sakarya'da yapımı devam eden yeni Sakarya Stadyumu'nda çalışan bir işçi, polis ekipleri tarafından ölü olarak bulundu.

Adapazarı'nda yapımı devam eden Yeni Sakarya Stadyumu'nun inşaatında işçi olarak çalışan Yılmaz Demir (40), tribün bölümündeki tuvalette başına aldığı darbeyle ölü olarak bulundu.

İŞ ÇIKIŞI EVİNE GİTMEDİ

Edinilen bilgilere göre, Adapazarı ilçesi Karasu çevre yolu üzerinde kurulan yeni Sakarya Stadyumu inşaatında çalıştığı öğrenilen 40 yaşındaki Y.D. isimli şahsın, iş çıkışı sonrasında evine gitmediği belirlendi.

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Y.D.'nin yakınları durumdan şüphelenerek polise haber verdi. Çalıştığı iş yerine gelerek inşaatta inceleme yapan polis ekipleri, Y.D.'nin tribün tarafından yapılan tuvalet kısmında cansız bedenini buldu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Y.D.'nin cesedi, Cumhuriyet Savcılığı'nın incelemesinin ardından incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adapazarı Sakarya Karasu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (20)

CAN DERSİMLİ:

İŞÇİ ALEVİ YA DA KÜRTTÜR ÇEKİP VURMUŞ ALÇAK HERİFLER!!

31
38
yanıtYanıtla
Kürdi:

işçiler genelde doğuludur ve barbarlar tarafından katledilmesi muhtemeldir araştırılması elzemdir

28
19
yanıtYanıtla
sinan:

şurda yatan gariabana iyi bakın ne halde ekmek parasını rızkını kazanmaya çalışıyor belli ki cinayete kurban gitmiş mekanı cennet olsun. ırkı ne olursa olsun benı ilgilendirmez Allahın kulu bir insan o kadar. burda nefret kusan aşşağılık ırkçı barbarlar sizin diriye saygınız yokki ölüyede olsun.

44
2
yanıtYanıtla
NEDEN HEP:

NEDEN BU ÜLKEDE KÜRTLERE KÜFÜR EDENLER VAR HALA NEDEN ALEVİLERİ SEVMİYENLER VAR

24
9
yanıtYanıtla
levent:

inşlalah seni de vururlar dersimli

21
12
yanıtYanıtla
kripto ermeni olanlara gelsinMobil-ANDROID:

bende bir aleviyim bu ulkede beni alevi oldugumdan dolayi kimse otekilestirmedi yada yadirgamadi ama her nedense tuncelideki sozde aleviler yani kripto ermeniler alevi ligi her yerde kotu birseymis gibi gostermekte.

22
10
yanıtYanıtla
sivrihisarlı:

keko kekoyu telef etmiş karışmamak gerek kendi aralarında halletsinler

3
20
yanıtYanıtla
7.KARDEŞ:

Irkı, rengi, dili, dini ne olursa olsun insanca ve kardeşçe yaşayabiliriz. Menfi ve aritmetik ilişkiler uğruna kendi egolarımızı tatmin etmek için kimsenin hayatından olmasına gerek yok. Kardeşçe yaşayabiliriz. Hepimiz bir olabiliriz. Kirli oyunlara gelmeyelim. Ahmet Kaya dan; Olmasaydı sonumuz böyle. . .

20
1
yanıtYanıtla
Deniz:

Bir adam ölmüş şu yorumlara bakın Allah belanızı versin, ayrımcı gavatlar ister Kürt olun ister Türk olun ister Alevi ister Sünni inşaatta bir işçi ölmüş bunun ırkla dinle ne alakası var olayı siz mi çözdünüz durun bi olay aydınlansın hepinizin Allah belasını versin. . . .

17
1
yanıtYanıtla
ilginçMobil-ANDROID:

adamın yukarıda adı var aşağıda Y.D ...

9
4
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title