Haberler

Yeni Şafak ve Yeni Akit Gazetelerine Yapılan Saldırı

Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı, Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerinin binalarına eş zamanlı olarak silahlı ve molotofkokteyli ile düzenlenen saldırıları kınadı.

Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı, Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerinin binalarına eş zamanlı olarak silahlı ve molotofkokteyli ile düzenlenen saldırıları kınadı.

Kazancı, yaptığı yazılı açıklamada, Yeni Şafak ve Yeni Akit binalarına düzenlenen menfur saldırıları şiddetle kınadığını belirterek, "Özgür basını susturmaya ve kamuoyunda infial oluşturmaya yönelik bu girişimler hedeflerine ulaşamayacaklardır. Tesellimiz hiçbir gazeteci arkadaşımızın zarar görmemiş olmasıdır" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin içinde bulunduğu hassas dönemde basın özgürlüğüne karşı yapılan alçakça saldırıyı lanetlediğini vurgulayan Kazancı, "Anadolu Ajansı ailesi adına Yeni Şafak ve Yeni Akit'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Olayın faillerinin bir an önce bulunacağına inanıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Yeni Şafak Gazetesi'nin Bayrampaşa'da bulunan binası önüne gelen yüzleri maskeli 5 kişi, ellerindeki molotof kokteylini binanın girişine atarak, pompalı tüfekle ateş etmişti.

Yeni Akit Gazetesi'nin ise Küçükçekmece'deki binasının arkasında bulunan otopark girişine gelen maskeli kişiler, otoparkta bulunan araçlara molotofkokteyli atmış, gazete binasına da pompalı tüfekle ateş ederek kaçmıştı.

Her iki olayda ölen ya da yaralanan olmamış, binalarda maddi hasar meydana gelmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Ajansı Yeni Şafak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title