Haberler

Yeni Rize Valisi Erdoğan Bektaş Görevine Başladı

Son Valiler Kararnamesi ile Manisa Valiliği görevinden Rize Valiliği görevine atanan Erdoğan Bektaş bugün Rize’ye gelerek yeni görevine başladı.

Son Valiler Kararnamesi ile Manisa Valiliği görevinden Rize Valiliği görevine atanan Erdoğan Bektaş bugün Rize'ye gelerek yeni görevine başladı.

Vali Bektaş, Rize Valiliği önünde kalabalık bir heyet tarafından karşılandı. Bektaş'a ilk olarak yerel giyinimli kız çocukları tarafından çiçek takdim edildi. Vali Beştaş, ardından polis merasim mangasını selamladı. Kendisini karşılayan heyet ile tokalaşarak tanışan Vali Bektaş makamında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bölgenin insanı olduğunu, kendi bölgesine hizmet etmekten mutluluk duyacağını belirterek, "Son kararname ile Rize'ye atandık. Şuan Rize'deyiz. Manisa'daki görevimizden hafta başı itibariyle ayrıldık. Bugün itibariyle buradaki görevimize başlıyoruz. Bölgenin insanıyım. Bölgeyi az çok biliyorum. Kendi bölgeme hizmet etme şansı bulduğum için de ayrıca mutluyum. Rize ile çocukluğumdan bu yana sürekli temasım olmuştur. Bir fikrimiz vardı ama detaylı bilgimiz yoktu. Araştıracağız öğreneceğiz ondan sonra da bolca konuşacağız. Severek, isteyerek, bakanlar kurulumuzun verdiği görevi yürütmek üzere geldik başladık. İnşallah hayırlı olur" dedi. - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erdoğan Bektaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title