Haberler

Reklam Mecrası EmobileAd Yükleyene 1 GB İnternet Hediye

Güncelleme:

Dünyada ilk kez uygulanan yeni reklam mecrası EmobileAD, 1 Nisan'dan itibaren gençlerle buluşuyor… Cep telefonları üzerinden çalışan bir sanal pazarlama yöntemi olan EmobileAd, özellikle lise ve üniversite gençlerinin en büyük problemi internet paketi sorununu çözüyor. Her konuşma sonrasında bir firmanın reklamının ekranda çıkmasına EmobileAD yükleyerek izin verenler, 1 GB internet paketine ücretsiz kavuşuyor. Uygulamada ayrıca reklam veren firmaların anlık hediyeleri de olacak. 1 Nisan'dan itibaren başlanacak uygulamayı şimdiden GooglePlay'de 5.000 kişi indirdi.

Liseli ve üniversiteli gençlerin internet paketi sorununu dünyada ilk kez uygulanan bir pazarlama yöntemi olan EmobileAD uygulaması çözüyor. EmobileAD, internet bağlantısı 3G veya wifi olan akıllı cep telefonlarıyla (Android,IQS, Windows) Google Play veya Apple Store'dan indirilmeye başlandı. 1 Nisan 2014 tarihi itibariyle EmobileAD yükleyen ve üyeliğini gerçekleştiren herkese, hangi mobil operatörde olursa olsun 1 GB internet hediye edilecek. Hedef kitlesi liseli ve üniversiteliler başta olmak üzere tüm gençler olan uygulama ile her telefon görüşmesinin ardından bir firmanın reklamı ekranda beliriyor. Uygulamayı indirenler en az 1 GB internet paketi hediyenin yanısıra uygulamayı daha çekici kılmak için firmaları tarafından verilecek anlık hediyelerin de sahibi olacak. Daha çok aranan katılımcılar internet paketi miktarını artırabiliyor.

Hedef Kitlesi Gençler Olan Firmalara Hitap Ediyor

Uygulamanın geliştiricisi Mustafa Topaloğlu EmobileAD'in dünyada ilk kez uygulanan bir reklam sistemi olacağını ve hedef kitlesi gençler olan firmalarla gençler arasında mobil bir iletişim ağı olacaklarını söyledi. Topaloğu, gençler için internet paketine ücretsiz ulaşmanın önemini gözlediklerini; firmalar, gençler ve mobil operatörleri bir araya getiren bu uygulamayı geliştirdiklerini belirtti. Topaloğu şöyle devam etti: "Firmalarla gençler arasında köprü vazifesi görecek uygulamayı Google Play'e yükleyeli birkaç gün olmasına rağmen şimdiden 5 binin üzerinde kişi EmobileAD'i cep telefonuna indirdi. 1 Nisan'a kadar sistemi merak edenler için geri sayım başlattık.

Türkcell, Vodafone ve Avea ile anlaşmamız 1 Nisan itibariyle başladığı için planlamayı bu şekilde yaptık. Bu tarihten itibaren sürpriz hediyeler de olacak. Sinema konser ya da maç biletleri, fast food gibi gençlere yönelik ürünü olan firmaların çeşitli hediyeleri de olacak… Ay başından itibaren kampanya süresinde şanslı katılımcılarımız olacak. Mobil Reklam pazarlama sektöründe ses getirecek uygulamamızın ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu ürünü küresel hale getirme planlarımız da olacak…"

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title