Haberler

    Yeni Pc'lere Adaptörsüz Aksesuar Desteği

    Microsoft, gelecekteki Windows 10'lu PC'lerin Xbox aksesuarlarıyla "adaptörsüz" çalışması için düğmeye bastı!

    Microsoft, Xbox aksesuarlarını Windows 10'lu PC'nizle çalıştırabilmeniz için gereken adaptörlere olan ihtiyacı ortadan kaldırmak istiyor. Firma bunun için Xbox aksesuarlarıyla kablosuz olarak iletişim kurabilen yeni bilgisayarlar tanıtmaya başladı.

    Microsoft'un amacı, kablosuz bağlantı özelliklerini zamanla PC anakartlarına eklemek. Böylece satın alacağınız veya toplayacağınız herhangi bir bilgisayarı Rock Band gitarıyla, arcade çubuğuyla veya kablosuz gamepad'le hemen kullanabileceksiniz. Microsoft'un Xbox entegrasyonunun ilk ürünü ise, VR'a hazır bir oyun sistemi olan Lenovo IdeaCentre Y710 Cube olacak. Ekim'de çıkacak olan bu bilgisayar, dahili Xbox Wireless Adapter sayesinde sekize kadar farklı denetimin aynı anda bağlanmasına izin verecek.

    Xbox'un bu girişimini destekleyen diğer ortaklar arasında Astro, HyperX, Lenovo, Mad Catz, PDP, Plantronics, Razer, SteelSeries ve Turtle Beach bulunuyor.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Microsoft Lenovo Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title