Haberler

Yeni Nikah Salonu Hizmet Vermeye Başladı

Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren nikah salonu yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren nikah salonu yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Daha önce Mimar Sinan Kültür Parkı içerisinde zemin katta hizmet veren Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki nikah salonu, son yapılan düzenlemelerle, yine Mimar Sinan Kültür Parkı içerisinde bulunan ve daha önce düğün salonu olarak kullanılan kapalı mekanda hizmet vermeye başladı.

Zemin kattaki fiziki yetersizlikten dolayı üst kata taşınan nikah salonun şu an daha ferah bir ortamda yeni evlenecek olan çiftlere hizmet vermeye hazır olduğunu dile getiren yetkililer, yeni salonun toplam genişliğinin 480 metrekare ve 250 kişilik olduğunu dile getirdiler.

Haftanın ilk günü hizmete açılan nikah salonunun yeni yerinde ilk nikah merasimi de gerçekleşti. Salman Yakut ve Gurbet Nazlı çifti, yeni salonda kıyılan nikahla dünya evine girdiler. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title