Haberler

    Yeni Nexus'u Lg Üretebilir

    Arama devi Google bir sonraki Nexus için yeniden LG ile iş birliği yapacak gözüküyor.

    Hasan Uğur Nayır - -

    Motorola'dan gelen Nexus 6'dan sonra bir sonraki modelde kimin üretici olacağı merak ediliyordu. Hızlı bir tazeleme yapacak olursam kısa bir süre önce çıkan dedikodularda LG'nin üst segment, Huawei'nin ise düşük segment Nexus modeli üreteceği ileri sürüldü.


    Kore'den gelen taptaze bir rapor bu eski iddiayı destekliyor. Neler olduğuna hep birlikte bakalım.


    LG yeniden iş başında mı?


    Etoday.co.kr sitesinin haberine göre Google mühendisleri bu hafta başında LG'nin merkezini ziyaret etti ve tesisleri dolaştılar. Mühendisler bu arada içinde LG Innotek ve LG Display olmak üzere diğer yerleri de ziyaret edecek.


    Endüstri içinden kaynaklara göreyse Google ve LG yeni bir Nexus üretmek için iş birliği olasılığını tartışıyor. Besbelli bu olaylar akıllı saat, bileklik gibi diğer cihazlar için de olabilir. Ancak Koreli şirketin yeniden Nexus programına dahil olması oldukça ilginç sonuçlar doğurabilir. Mesela G Flex gibi kavisli bir Nexus olabilir.


    Diğer yandan LG'nin ürettiği Nexus 4 ve 5 fiyat/performans telefonları olmuştu. Satış fiyatları önceki Nexus modellerine oranla göre düşüktü. Ancak Nexus 6'da fiyat yeniden yükseldi. LG'nin Nexus serisine geri dönmesi yeni bir fiyat/performans canavarını ortaya çıkartabilir.


    LG üretimi yeni bir Nexus'a ne dersiniz? Sizce başka bir üretici olabilir mi? Düşüncelerinizi bizimle paylaşın.




    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Hasan Uğur Motorola Google Lg Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title