Haberler

    Yeni Nesil Gta V'te İlginç Gizem!

    Geçtiğimiz gün yeni nesil konsollar için çıkışını gerçekleştirmiş olan GTA V'e eklenen yeni özellik oynayan herkesi şaşırttı.

    Geçtiğimiz gün yeni nesil konsollar için çıkışını gerçekleştirmiş olan GTA V'e eklenen yeni özellik oynayan herkesi şaşırttı.

    Yazımıza başlamadan söyleyelim. Eğer spoiler almak istemiyorsanız sizleri sitemizdeki diğer haberlere ve incelemelere alalım. Kalanlar, hazır mısınız? O zaman başlayalım.

    Geçtiğimiz gün GTA V'in PlayStation 4 ve Xbox One'a geliştirilmiş grafikler ve zenginleştirilmiş içerik ile tekrar gelmesiyle birlikte oyuna eklenmiş olan Peyote bitkisi, oyunu bambaşka bir hale getiriyor. San Andreas içerisinde dolaşırken bulduğunuz Peyote bitkileri (ki toplamanız gereken 27 tane var) karakteriniz yediği takdirde halüsinasyon görmeye başlıyor.

    Olay sadece bir video ve animasyondan ibaret de olmuyor. Söz konusu bitkiyi yiyen karakterimiz kendisini kuş familyasından bazıları gibi hissediyor ve kelimenin tam anlamıyla uçuyor. Tavuk, güvercin ve şahin olduktan sonra, San Andreas'ı bu şekilde gezmek mümkün oluyor. Tavuk doğal olarak uçamasa da şahin ve martı ile Los Santos'un üzerinde uçmanız mümkün. Aşağıdan Taltigolt isimli YouTube kullanıcısının yayınladığı ilgili videoları izleyebilirsiniz.

    The post Yeni Nesil GTA V'te İlginç Gizem! appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    Alemdar:

    Bonzai de onlar uretti herhalde:D onu icende damdan atiyor kendini

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title