Haberler

Yeni Nesil Değişim Piyasası E-dinar - P2p

Yeni nesil değişim piyasası olan E-Dinar, P2P tabanlı alt yapısı ile kullanıcılar arasında faizsiz para transferi işlemlerinin güvenli bir şekilde yapılmasını sağlıyor.

Yeni nesil değişim piyasası olan E- Dinar, P2P tabanlı alt yapısı ile kullanıcılar arasında faizsiz para transferi işlemlerinin güvenli bir şekilde yapılmasını sağlıyor.

Veri paylaşmak için kullanılan bir ağ protokolü olan P2P ile işleyen E- Dinar, Asya'nın online çevrimiçi borsası olması özelliği banka ve borsalara göre alternatif olarak öne çıkıyor.

PEER-TO-PEER E-DİNAR ÜZERİNDEN TİCARET YAPMANIN YOLLARI

Ülkeler arası Asya çevrimiçi borsası olma özelliği taşıyan E- Dinar sistemi içinde yer alan kullanıcılar arasındaki para transferi işlemlerinden hiçbir faiz alınmıyor. Şifrelenmiş işlem takibi yapmayı sağlayan bir veri tabanı sistemi olan Blockchain teknolojisi, bir merkeze bağlı olmaksızın işlem yapmaya izin veriyor. Böylece işlemler direkt olarak alıcı ile satıcı arasında ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebiliyor. Bundan dolayı E-Dinar sistemi borsalar ve bankalara göre kolay ve uygun fiyatlı bir alternatif olarak öne çıkıyor.

E-Dinar'da 3 adımda satış ve alış yapabilmek mümkün olabiliyor. Sisteme kayıt olduktan sonra e-posta, telefon numarası, sosyal medya hesapları kullanılarak giriş yapılabiliyor. Daha sonra ilgili alanlara hesap numarası ve alım-satım istekleri ile ilgili bilgiler eklendikten sonra profil kullanıma hazır hale geliyor.

Binden fazla aktif tüccarın yer aldığı E-Dinar'da günlük Ad-Hoc Ağı içindeki P2P borsasında Asya, Güney Amerika ve Doğu Avrupa'dan işlem yapan 65 binden fazla üye bulunuyor. İşlem sayısının binden fazla oldu E-Dinar'da kısa süre içinde birkaç milyon ciro elde edildi.

E-Dinar'ın kullanıcılara sağladığı teminatlar ise, E-DİNAR dolandırıcılığa karşı P2P değişimi ve korunması ile ilgili işlemlerin güvenliğini garanti edilmesi, bir gün içinde kullanıcılar arasındaki haksız değişim durumlarında meydana gelebilecek kayıp fonların yüzde 100 geri dönüş, sahtekarlık önleme, güvenlik amaçlı kullanıcı gizliliğini sağlamak, blockchain teknolojiyle çalışmak, özel P2P alışverişi kullanılabilmek, döviz günü için en fazla yüzde 0,65 majning ikramiye, Rusça, İngilizce ve Çince teknik destek erişim, ortak cryptocurrencies arasındaki işlemler ve P2P paylaşım sitesi için düşük komisyon oran, operasyonlar ve sistem kullanımı için kolaylık. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Dinar Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title