Haberler

Yeni Milasspor, İçmeleri Beşledi

Güncelleme:

Muğla Süper Amatör Lig takımlarından Yeni Milasspor, sahasında ağırladığı İçmeler Belediyespor'u 5-1 mağlup etti.

Muğla Süper Amatör Lig takımlarından Yeni Milasspor, sahasında ağırladığı İçmeler Belediyespor'u 5-1 mağlup etti.

Muğla Süper Amatör Küme müsabakaları bugün oynanan 4 karşılaşma ile tamamlandı. Aynı puanı paylaşan liderlerden Yeni Milasspor, Başbakan Erdoğan'ın Milas gezisi nedeni ile ilçeye bağlı Ören Beldesi Şehir Stadından İçmeler Belediyespor'u ağırlarken, Ortaca Belediye Spor evinde Yalıkavak Belediye sporu konuk etti. Averaj ile lider konumda bulunan Ortaca Belediyespor maçı 6-0 kazanırken, Yeni Milasspor ise rakibini 5-1'lik sonuçla geçti. Milassspor aldığı bu galibiyetle liderlik takibini sürdürürken 6 hafta sonunda kalesinde ilk gölü görmüş oldu.

Yeni Milasspor İçmeler Belediyespor karşılaşması Başbakan R. Tayyip Erdoğan'ın Milas gezisi nedeni ile aynı saatte Ören Beldesinde oynandı. Yeni Milasspor'un başlama vuruşu ile başlanan maçta ilk gol 5. dakikada Ata'dan geldi. Dakika 10'da ise sakatlanan Ata yerini Muharrem bıraktı.

33. dakikada penaltı kazanan Yeni Milasspor İhtilal ile bu şansıda gole çevirince ilk yarı Yeni Milasspor'un 2-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

Maçın ikinci yarısına da etkin başlayan Yeni Milassspor oldu. 58. Dakika Ahmet Özşahinler takımının 3. golüne imza atan isim oldu.

80. dakikada genç oyuncu Muharrem sol taraftan gelişen Milasspor atağında ceza alanına gönderdiği topu İhtilal tamamlayarak takımının 4. kendinin ise 2. golünü kaydetti.

Dakika 85'i gösterdiğinde maçın hakemi Eşref Gökalp Yeni Milasspor lehine bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. İçmelerspor'lu Mehmet Ali'nin kırmızı kartla oyun dışında kaldığı pozisyonda topun başına gelen Fatih takımını 5-0 lık üstünlüğe taşıdı.

Bu sonuca rağmen dakika 88'de geliştirdiği atağı golle sonuçlandıran İçmeler Belediye Spor attığı tek gol sonucu belirleyen skor oldu. 5-1

Ligde oynanan diğer karşılaşmalar ise şu şekilde sonuçlandı;

Turgutreis Belediyespor: 1 - Yatağan Belediyespor: 2

Marmaris Belediyespor: 4 - Dalyan Belediyespor : 0

Ortaca Belediye Spor: 6 -Yalıkavak Belediye spor: 0 - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan İçmeler Milas Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title