Haberler

Yeni Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu Oldu

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, ikinci olağanüstü büyük kongre öncesi basın toplantısı sonrasında yeni Merkez İlçe Başkanlığına vekalet eden Hakan Kuşçoğlu’nu kamuoyuna deklare ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, ikinci olağanüstü büyük kongre öncesi basın toplantısı sonrasında yeni Merkez İlçe Başkanlığına vekalet eden Hakan Kuşçoğlu'nu kamuoyuna deklare ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Durmuş Arslan'ın memurluğa geri dönmesinin ardından vekaleten ilçe başkanlığını yürüten Hakan Kuşçuoğlu'nu ilk tebrik eden AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin oldu. İkinci olağanüstü büyük kongre basın toplantısı sonrasında Merkez İlçe Başkanlığı hakkında bilgiler veren İl Başkanı Hikmet Keskin, "Genel Başkanlığımızda bayrak değişimi olduğu gibi merkez ilçemizde de bayrak değişimi oldu. Sayın Merkez İlçe Başkanımız Durmuş Arslan, partimize ve ilimize önemli hizmetler etmiş bir dava arkadaşımız, büyüğümüzdür. Arslan'ın memurluğa geri dönmesinden dolayı merkez ilçemizde bayrak değişimi hasıl olmuştur. Partimizde her zaman var olan ve çok emeği geçmiş Hakan Kuşçuoğlu şu anda vekaleten Merkez İlçe Başkanlığını yürütecektir. Sayın Hakan Kuşçuoğlu ile büyük başarılara imza atacağız. AK Partimize, kendisine ve teşkilatlarımıza hayırlı olsun" diye konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Durmuş Arslan AK Parti Düzce Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title