Haberler

Yeni Medyanın Tartışmalı Başlıkları Masaya Yatırılıyor

Güncelleme:

"Yeni Medya Politikaları: Çatışma, Aktivizm ve Güvenlik" Kadir Has Üniversitesi'nde uluslararası düzeyde masaya yatırılıyor.

Gündemin en önemli konularından biri olan "Yeni Medya Politikaları: Çatışma, Aktivizm ve Güvenlik" Kadir Has Üniversitesi'nde uluslararası düzeyde masaya yatırılıyor. Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından organize edilen, 'Uluslararası Çatışma, Terörizm ve Toplum Konferansı' 15-16 Nisan 2014 tarihlerinde, milli güvenlik, gözetim teknolojileri ve gizlilik konusunda dünyaca ünlü akademisyen Tennessee Üniversitesi Öğretim üyesi Prof. Catherine A. Luther'in katılımıyla gerçekleştirilecek.

Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü'nde bu yıl üçüncüsü düzenlenen konferansta "Yeni Medya Politikaları: Çatışma, Aktivizm ve Güvenlik" konu başlığı tartışmaya açılıyor. Güvenlik, uluslararası ilişkiler, siyasi iletişim, mobil ve dijital teknolojiler, uluslararası iletişim, medya hukuku ve küresel medya politikaları gibi alanlarda çalışan akademisyen ve araştırmacıların katılacağı konferansa, Kuzey ve Latin Amerika, Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Asya'dan 15'in üzerinde ülkeden katılım olacak.

Yeni medya teknolojilerindeki gelişmelerle birlikte siber aktivizm ve siber terörizm gibi terörizmin ve aktivizmin yeni formlarının da ortaya çıktığı günümüzde, gizlilik konusundaki kaygılar da konferansın konu başlıkları arasında yer alacak. Geleneksel aktivizm, terörizm ve güvenlik konularının da sorgulanacağı konferansta yeni medya, terör, çatışma ve toplum arasındaki bağlantı konusundaki tartışmalar da gündeme taşınacak.

Konferansın dili İngilizce olup, program ekte yer almaktadır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tennessee Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title