Haberler

Yeni Malatyaspor'un Zirve İnadı

Teknik direktör Aydın: "(Tarsus İdman Yurdu maçı) Bizim için her hafta önemli çünkü final oynuyoruz.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Cafer Aydın, hafta sonu oynayacakları Tarsus İdman Yurdu maçına ilişkin, "Bizim için her hafta önemli çünkü final oynuyoruz. Bu zor deplasmandan da 3 puanla dönerek, kendi işimize bakacağız" dedi.

Nurettin Soykan Tesisleri'nde gazetecilere açıklamalarda bulunan Aydın, geçen hafta oynadıkları Hatayspor maçını 1-0 kazandıklarını anımsatarak, maçın sonunda da olsa golü bularak emeklerinin karşılığını aldıklarını söyledi.

Yeni Malatyaspor'a geldiği günden itibaren, bu takımda 24 tane aslan gibi futbolcu olduğunu dile getirdiğini vurgulayan Aydın,  şöyle konuştu:

"Ellerinden geleni, yüreklerini sahaya koydular. Allah da takdir etti bu haftayı da 3 puanla kapattık. Bu haftalarda oyundan çok alınan puanlar değerli. Artık lig daralıyor. Ligin bitmesine 1 ay kaldı, 4 maçımız var. Bütün maçlar çok zor. Futbolcularıma ilk geldiğim günden itibaren söyledim. 8'de 8 yaparsak bu takım şampiyon olur. Bu çocuklar da her geçen gün buna daha çok inandı. Futbolcuların kaybettikleri o öz güven de geri geldi. Hem oyun anlamında da üzerine koyarak ilerledik. Bu hafta da Tarsus İdman Yurdu maçı var. Her hafta futbolcularıma söylüyorum. Bu maçlar final diye. Bizim için her hafta önemli çünkü final oynuyoruz. Bu zor deplasmandan da 3 puanla dönerek, kendi işimize bakacağız."

Hatayspor maçında kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür eden Aydın, "Maçın son 10 dakikasında kale arkası, o yağmurun altında gitmeyip sonuna kadar bekledi. O mutluluğu, o coşkuyu hep beraber yaşadık" ifadesini kullandı. - Malatya

Kaynak: AA / Yerel

Yeni Malatyaspor Hatayspor Tarsus Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title