Haberler

Yeni Malatyaspor'un Genç Kalecisi, Besyo Sınavında Sakatlandı

Yeni Malatyaspor’un 3 sezon önce alt yapıdan A takım kadrosuna kattığı genç yıldızlarından kaleci Mehmet Ayaoku idmanlardaki başarılı performansı ile dikkat çekerken, şansız bir sakatlık yaşadı.

Yeni Malatyaspor'un 3 sezon önce alt yapıdan A takım kadrosuna kattığı genç yıldızlarından kaleci Mehmet Ayaoku idmanlardaki başarılı performansı ile dikkat çekerken, şansız bir sakatlık yaşadı.

Sarı-kırmızılı takımın genç oyuncularından olan kaleci Mehmet Ayaoku, BESYO sınavında sakatlandı. 19 yaşındaki genç kaleci, üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulları'na yerleşmek için yapılacak sınavlara hazırlandığı sırada denge sırığından kayarak düştü. Sağ bileğinden hafif bir sakatlık geçiren genç kaleci, Yeni Malatyaspor ile çıktığı kamp boyunca özel bir sargıyla antrenmanlarda yer aldı.

Kampta yaptığı başarılı kurtarışlarla teknik direktör Yücel İldiz'den tam not alan genç eldiven, sözleşmesi bitmesine karşın kulüpte tutulacak. Sarı-kırmızılı kulüp Ayaoku ile yeniden sözleşme imzalamayı düşünürken, başarılı eldivenin bu sezon U21 takımının kalesini koruması bekleniyor. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title